Ο κόσμος θα ψηφίσει τον MVP!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ροδίων Άθλησις για τον επικείμενο τελικό του εργασιακού τουρνουά που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο κλειστό γυμναστήριο του εκπαιδευτηρίου.

Σε αυτήν αναφέρονται οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές προκειμένου να μετατρέψουν το παιχνίδι σε γιορτή και να το πλαισιώσουν με άλλες εκδηλώσεις.

«Την Κυριακή 13/5/2018 και ώρα 19.30’ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του 3ου εργασιακού Πρωταθλήματος ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ανάμεσα στο Βενετόκλειο ‘97 και τον Ιβίσκο.

Έχοντας φτάσει στο 3ο τουρνουά, με το επίπεδο των ομάδων να έχει ανέβει αρκετά και τις περισσότερες ομάδες να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, η διεύθυνση του σωματείου αποφάσισε να δώσει μια διαφορετική νότα στον προσεχή τελικό.

Πριν την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στις 18.30’,  θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός τριπόντων από αθλητές των οκτώ πρώτων ομάδων του τουρνουά, με την εξής σειρά: Γιορδαμνής (Epavlis), Παπαοικονόμου (Διγενής Κοσκινού by Κολλέγιο), Γιαννακίδης (Νιοχώρι), Φάντης (Modela), Φυλτζανίδης (Ιβίσκος) και Κουνάκης (Βενετόκλειο). Από τους παραπάνω αθλητές, οι τρεις πρώτοι θα διαγωνιστούν στο ημίχρονο του αγώνα για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν από το κυλικείο του γηπέδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και καθ’ όλη τη διάρκεια, το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας με τα ονόματα όλων των παικτών, για την ανάδειξη του MVP του τελικού.

Ο κάθε θεατής θα μπορεί να ψηφίσει έναν ή δύο αθλητές του αγώνα (έναν από κάθε ομάδα) και να τοποθετήσει το έντυπο στην κάλπη που θα βρίσκεται στην είσοδο της εξέδρας. Η ψηφοφορία θα κλείσει 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ώστε να γίνει η καταμέτρηση των ψήφων.

Η ανάδειξη του MVP θα γίνει μετά από τις επιλογές διαιτητών, κριτών, διοργανώτριας αρχής και φυσικά του κοινού η οποία θα ισοδυναμεί με 2 ψήφους.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει παρουσίαση διαιτητών και αθλητών των δύο ομάδων, με τις μαζορέτες του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις να διασκεδάζουν το κοινό με τις χορογραφίες τους.

Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές στις ομάδες καθώς και στο νικητή του διαγωνισμού, στον MVP αλλά και στον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σας περιμένουμε όλους!».