Στις 20 Μαΐου η φιέστα του Φοίβου

Επιβεβαίωσε χθες,τα όσα έγραψε η Α.Ρ., σε αθλητική εκπομπή του TOP FM, ο πρόεδρος του Φοίβου Γιώργος Σμαραγδιός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως «Ο Φοίβος θα είναι το ίδιο δυνατός και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις».

Ο πρόεδρος του Φοίβου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η ομάδα θα μπει δυναμικά και φέτος σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες, αλλά με την απόφαση να γίνει από τώρα σωστή δουλειά, σε όλους τους τομείς.

Επανέλαβε πάντως πως την περίοδο που έρχεται, οι πρωταθλητές είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον βασικό τους κορμό,  ενώ τις προσθήκες προτιμούν στον Φοίβο να τις κάνουν από το νησί της Ρόδου, προσδίδοντας βάρος στο Ροδίτικο στοιχείο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν χρειασθεί η προσθήκη της εμπειρίας να είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Σε Διοικητικό επίπεδο άφησε να εννοηθεί πως θα γίνει μια συνεδρίαση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως υπάρχουν παράγοντες που θέλουν να έρθουν κοντά στην ομάδα και να τη βοηθήσουν στο νέο της εγχείρημα, έχοντας μάλιστα κάνει και μια πρώτη επαφή με τους Διοικούντες.

Ο κ. Σμαραγδιός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια  όλο το χρόνο και υποσχέθηκε πως η ομάδα θα είναι το ίδιο δυνατή και στη Γ΄ Εθνική.

Κάλεσε μάλιστα όλο τον κόσμο στη φιέστα του πρωταθλήματος, που θα γίνει την Κυριακή 20 Μαϊου στο γήπεδο της Κρεμαστής. Ήδη αναζητείται η ομάδα που θα αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές, με τη Διοίκηση του Φοίβου να έχει κάτι στα υπ’ όψιν της για το οποίο θα προβεί σε ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.
Προφανώς αυτή τη μέρα, θα γίνουν και οι απονομές του Κυπέλλου του πρωταθλητή από την ΕΠΣΔ  στους παίκτες του Φοίβου για τη φετινή τους κατάκτηση.