Προβληματίζει η μεγάλη απραξία στο Διαγόρα

Τίποτα δεν έχει προχωρήσει ακόμα μεταξύ του επίσημου Διαγόρα και του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παντέλη, ο οποίος ευρισκόμενος στον πάγκο της Καλλιθέας περιμένει τη συνάντηση με τη Διοίκηση του «γηραιού», για να κλείσει και τυπικά το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Κώστας Χρυσοχοϊδης και οι συνεργάτες του, ασχολούνται στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με συνέπεια να αφήνουν γι’  αργότερα το θέμα του Διαγόρα, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην τεχνική ηγεσία.

Ο Νίκος Παντέλης περιμένει πώς και πώς το τετ α τετ, καθώς θέλει να εισηγηθεί οπωσδήποτε την παραμονή στην ομάδα του βασικού κορμού, κάτι που έχει κάνει προφορικά πριν καταλήξει στον πάγκο της Καλλιθέας.
Εκείνο που συζητείται ευρέως στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο», είναι ένας προβληματισμός που υπάρχει για το μεγάλο χρονικό κενό, που υπάρχει μεταξύ της λήξης της κανονικής διάρκειας  και της επανέναρξης του πρωταθλήματος τη νέα περίοδο, που κανείς δεν ξέρει πότε θα ορισθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Διαγόρας  έπαιξε για τελευταία φορά στην κανονική διάρκεια στο Λουτράκι στις 28 Μαρτίου κι οι παίκτες του από την επιστροφή τους και μετά, έφυγαν για διακοπές..

Υπάρχει μια απραξία κι οι παίκτες θα χρειαστούν σκληρή προετοιμασία για να επανέλθουν στην κατάσταση που θέλει ο προπονητής της ομάδας. Είναι κάτι που πρέπει να δει οπωσδήποτε η Ομοσπονδία για να μην ξαναυπάρξει τόσο μεγάλο κενό χρονικά στη Γ΄ Εθνική, από τη μια περίοδο στην άλλη.