Έρχεται το 7ο ανοιχτό τουρνουά του ΔΟΠΑΡ

Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται το 3ο εργασιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το Ροδίων Άθλησις, με τον Ιβίσκο και το Βενετόκλειο ’97 να διεκδικούν το τρόπαιο. 

Οι ομάδες που συμμετέχουν και κατά πάσα πιθανότητα και νέες που δεν έλαβαν μέρος στη διοργάνωση που κράτησε σχεδόν ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν (από τέλη Οκτωβρίου) θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να παίζουν καθώς, όπως έγινε γνωστό, το ανοιχτό τουρνουά του ΔΟΠΑΡ είναι «προ των πυλών».

Ο υπεύθυνος προπονητής του Οργανισμού, Γιάννης Τσακίρης, άρτι αφιχθείς από την Αθήνα, έχει ήδη καταπιαστεί με τη σύνταξη της προκήρυξης η οποία είναι σχεδόν έτοιμη και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του 7ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ. 

Από την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθούν από τον ΔΟΠΑΡ οι ημερομηνίες έναρξης των αγώνων (προς το παρόν υπολογίζεται αρχές Ιουνίου) καθώς και οι προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.  Φέτος, αναμένεται επίσης να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των αγώνων ως γήπεδο διεξαγωγής και το κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών, πέραν του Βενετοκλείου, ανάλογα βέβαια και τον τελικό αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος.