Απολογισμός και αποφάσεις μετά τον Αρη

Στην Παστίδα είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω αυτή τη χρονιά, να καταγράψουν τα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον.

Ο προπονητής του Αστέρα, Στέλιος Πατηνιώτης, μίλησε για τον υποβιβασμό των «κυανόλευκων», εκφράζοντας την πικρία του και λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε στην Κατηγορία. Είναι πολλοί οι παράγοντες που οδήγησαν τον Αστέρα σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός κι ο καθένας ξεχωριστά έπαιξε το ρόλο του. Δεν είναι ώρα όμως να μιλάμε γι’ αυτούς. Δεν χρειάζονται όμως μεμψιμοιρίες και κουβέντες που δεν μας ταιριάζουν… Ψηλά το κεφάλι, γιατί είμαστε ο Αστέρας Παστίδας.

Οι «μικροί» έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο κι αυτοί θα αποτελέσουν τη βάση για την επιστροφή. Η ομάδα θα πρέπει να θέσει στόχο την άμεση επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία».

Αναφερόμενος στο αν θα παραμείνει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας  του Αστέρα Π., ο Στέλιος Πατηνιώτης  απάντησε πως είναι νωρίς ακόμα να το πει με σιγουριά.

Όπως έγινε γνωστό πάντως θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μετά το ματς με τον Άρη Αρχαγγέλου στο οποίο θα κληθεί να κάνει τον απολογισμό της ομάδας από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Στο ίδιο συμβούλιο είναι πολύ πιθανόν να του γίνει πρόταση παραμονής.

Ο ίδιος πάντως πιστεύει πώς υπάρχει έμψυχο υλικό που πρέπει να διατηρηθεί στην ομάδα και με ελάχιστες προσθήκες, οι “κυανόλευκοι” να επιστρέψουν στην Α΄ Κατηγορία.    

Προς το παρόν, εκείνο που απομένει στην Α΄ Κατηγορία, είναι ένα ακόμα ματς στο γήπεδο Παστίδας, που ολοκληρώνει τη φετινή πορεία. Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχτούν τον Άρη Αρχαγγέλου και σε αυτό το ματς θα χρησιμοποιηθούν και πάλι τα νέα παιδιά της ομάδας.