Δεν θα χάσουν χρόνο στο Παραδείσι

Από νωρίς σκοπεύουν να σχεδιάσουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  Με το που ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ο πρόεδρος Μανώλης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του θα συναντηθούν με τον Ανδρέα Σταύρου, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας.

Μία πρώτη διερευνητική κουβέντα έχει ήδη γίνει, επιβεβαίωσε την καλή διάθεση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές (ο έμπειρος τεχνικός έχει ούτως ή άλλως ιδιαίτερη με τον σύλλογο), ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τα κατά πόσο θα υπάρξει ταύτιση απόψεων επί του πλάνου που έχει στο μυαλό της η διοίκηση.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα αφήνει χώρο στους γηγενείς ποδοσφαιριστές και θα κατέβει στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν με στόχο να κάνει μία καλή πορεία, χωρίς να το βαραίνει η πίεση του πρωταθλητισμού.

Η φετινή χρονιά αφήνει πίσω της έναν μικρό, πλην όμως συμπαγή και ποιοτικό κορμό που θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί. Ο κύκλος των συζητήσεων με τους παίκτες θα ανοίξει μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση της παραμονής του Ανδρέα Σταύρου.