Διεθνείς αγώνες τένις στην Κάλυμνο

Πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καλύμνου, συνάντηση εργασίας ανάμεσα στο δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή, τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλύμνου Παν. Ράγκο και τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις Κλαμπ, Ντικ Πετροσιάν.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική διοργάνωσης ενός Διεθνούς Τουρνουά Βετεράνων Τένις στην Κάλυμνο για την ερχόμενη χρονιά και εξετάστηκαν οι υπάρχουσες υποδομές καθώς και οι ειδικότερες λεπτομέρειες  που θα πρέπει να καθοριστούν  προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο κος Πετροσιάν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις και σημείωσε ότι οι όποιες απαραίτητες παρεμβάσεις θα γίνουν σε καλή συνεργασία με το Δήμο της Καλύμνου και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε ότι με τη διοργάνωση αυτή η Κάλυμνος αλλάζει επίπεδο και μπαίνει πλέον στο χάρτη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, ενώ γίνεται πόλος έλξης ποιοτικού τουρισμού και βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνο των αθλητών αλλά και άλλων επισκεπτών.

Μάλιστα εξέφρασε την ισχυρή βούληση του Δήμου της Καλύμνου να συμμετάσχει ενεργά ως αρωγός και συνδιοργανωτής στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η οποία προγραμματίζεται για τον Ιούνιο του 2019.