Δεν αξίζει στη νέα γενιά μια χώρα χωρίς μέλλον και προοπτική

Δεν αξίζει στη νέα γενιά μια χώρα χωρίς μέλλον και προοπτική

Δεν αξίζει στη νέα γενιά μια χώρα χωρίς μέλλον και προοπτική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1490 ΦΟΡΕΣ

Η μόνη παράταξη που μπορεί ν’ αλλάξει την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία, τονίζει η Ήβη Σακελλαρίου

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση ως μέλος, στη ΔΗΜΤΟ Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας –της μεγαλύτερης αριθμητικά τοπικής οργάνωσης στο Νομό Δωδεκανήσου- εξηγεί σε συνέντευξή της στη «ΡΟΔΙΑΚΗ», η κ. Ήβη Σακελλαρίου, κόρη του πρώην Γραμματέα της ΝΟΔΕ και πρώην Προέδρου της Τοπικής Επιτροπής της ΝΔ, Παναγιώτη Σακελλαρίου. Η κ. Ήβη Σακελλαρίου, είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και είναι, η μικρότερη ηλικιακά υποψήφια στο νομό Δωδεκανήσου.

Η συνέντευξη αναλυτικά:
Κύρια Σακελλαρίου, πώς βλέπετε τη διαδικασία για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων στη ΝΔ για την εκλογή ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ;
Θεωρώ ότι η αλλαγή της διαδικασίας εκλογής, σε σχέση με τις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές όπου και οι πρόεδροι είτε των ΔΗΜΤΟ, είτε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, εκλέγονται άμεσα από τα μελή του κόμματος, αποτελεί ένα θετικό πρόσημο στην όλη διαδικασία και αποτελεί γι’ αυτούς ένα ισχυρό κίνητρο προκειμένου να συμμετέχουν στην επιλογή προσώπων που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στη τοπική κοινωνία.

Θα ήθελα να μου πείτε ποιοι είναι οι λόγοι που σας ώθησαν να είστε υποψήφια στη διαδικασία ανάδειξης νέων κομματικών οργάνων στη ΝΔ.
Ο λόγος που κατέρχομαι στις εκλογές και θέτω υποψηφιότητα ζητώντας την στήριξη των συναγωνιστών και συμμαχητών, συμμαχητριών μου, είναι η βαθύτατη διάθεσή μου να αγωνιστώ σε μια δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα μου, για την μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και να βοηθήσω όσο μπορώ με την εμπειρία μου και τις μικρές μου δυνάμεις, για να κάνουμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένα κόμμα σύγχρονο και ανοιχτό στην κοινωνία, που θα υπηρετεί πάνω από όλα τον πολίτη και όχι τις προσωπικές στρατηγικές κάποιων στελεχών, με ισχυρές περιφερειακές οργανώσεις, όπου ο πολίτης θα έχει τον πρώτο λόγο, για ένα κόμμα με εξωστρέφεια που θα ασχολείται και με τα τοπικά προβλήματα.

Εάν εκλεγείτε, ποιοί θα είναι οι στόχοι σας, στη νέα ΔΗΜΤΟ Ρόδου, με δεδομένο ότι θα πρέπει να προετοιμαστείτε για πολλές εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στο 2019;
Η διετία που έρχεται είναι ίσως η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών, αφού αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, θα πρέπει να μας βρουν έτοιμους και ενωμένους.

Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα και την συνεργασία όλων, που είναι ο βασικός μου στόχος, θα διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης, θα συσπειρώσουμε τους πολίτες κοντά μας και μαζί με τα μέλη και τα στελέχη μας, θα δουλέψουμε ενωμένοι, για να φέρουμε παραγωγικά αποτελέσματα για την κοινωνία.

Επιτακτική η ανάγκη να συστρατευθώ σε αυτή την μεγάλη μάχη, για την ανατροπή της πιο ανίκανης και επικίνδυνης Κυβέρνησης που βίωσε η πατρίδα μας μεταπολιτευτικά, αλλά και για το όραμα και την προσπάθεια του Προέδρου μας να ανοίξει το Κόμμα μας στην Κοινωνία με δημοκρατικές διαδικασίες και να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε συμπολίτη μας, που θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και την πολιτική.

Η εποχή των μηχανισμών, των παρασκηνιακών διαδικασιών και διεργασιών, η ιδιοτελής πολλές φορές εμπλοκή κάποιων που ασχολούνται όχι για το γενικό καλό αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον, πρέπει να παρέλθει ανεπιστρεπτί και φυσικά ο κόσμος ξέρει να κρίνει και να αξιολογεί, προκειμένου να αποφασίσει ποιοι θέλουν να τον εκπροσωπούν στη βάση του Κόμματος που είναι οι τοπικές μας οργανώσεις.

Αυτό που εγώ προτείνω λοιπόν είναι, μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ουσιαστική υπόσταση στην Τοπική μας Οργάνωση, με μεγαλύτερη διαφάνεια, με ένα σαφές οργανόγραμμα δράσεων, όπου οι τοπικές δεν θα υπηρετούν τυχόν κάποιες προσωπικές στρατηγικές, αλλά θα υπάρχουν πολυσυμμετοχικές διαδικασίες, όπου ο καθένας μπορεί να συμβάλει σύμφωνα με το χρόνο, τις γνώσεις του και την διάθεσή του για κοινωνική προσφορά.

Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να είμαι στην πρώτη γραμμή, ώστε να συμβάλω, στη σύνθεση απόψεων, συλλογικότητα και εξωστρέφεια, ώστε η κομματική λειτουργία να υπηρετεί την τοπική κοινωνία αναδεικνύοντας τα προβλήματα, προσφέροντας λύσεις και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να απευθύνετε στους Νεοδημοκράτες για αυτή την εκλογική αναμέτρηση, κλείνοντας αυτή τη μικρή παρουσίαση των σκέψεών σας με την ευκαιρία της υποψηφιότητάς σας;
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξή τους που μου εκφράζουν καθημερινά, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Να είναι σίγουροι ότι δ ε ν θα τους διαψεύσω.

Απευθύνομαι σε όλους και όλες, που είναι ενεργά μέλη της ΝΔ και τους καλώ να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία που αλλάζει τα δεδομένα στην εκλογή των τοπικών εκπροσώπων του Κόμματος και να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου.

Προχωράμε όλοι μας μαζί, συνοδοιπόροι σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια, ώστε να φέρουμε την πολιτική αλλαγή για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Δεν αξίζει στη νέα γενιά μια Ελλάδα, όπου δεν έχει μέλλον και προοπτική. Και η μόνη παράταξη που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα - και το λέω με υπερηφάνεια - είναι η Νέα Δημοκρατία»

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2024 θα είναι ακόμα μία εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό Tουρισμό

Γ. Χατζής: Πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Αντώνης Ζερβός: Ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε ως στοίχημα με τον εαυτό μου

Ο ελληνικός Τουρισμός χρειάζεται εθνικό σχέδιο για να διατηρηθεί στην κορυφή, δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος