Οι αντίπαλοι θα καθορίσουν το στόχο του Διαγόρα

«Τηρείται στάση αναμονής…». Αυτές  ήταν οι πρώτες λέξεις του προέδρου του Διαγόρα Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος ειλικρινέστατα προσδιόρισε τη συνέχεια για τις εξελίξεις στον «κυανέρυθρο» σύλλογο.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε χθες στην Α.Ρ.: «Η αναμονή έγκειται στην ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ. Το αποτέλεσμά τους για τον γνωρίζοντα ποδόσφαιρο αυτής της Κατηγορίας, είναι εκείνο που θα κρίνει τελικά τα πάντα.

Αυτοί οι αγώνες θα προκαθορίσουν για τη νέα περίοδο περισσότερο και τον καταρτισμό των Ομίλων,  αλλά και τον προγραμματισμό που θα κάνει ο Διαγόρας. Αυτή τη στιγμή δηλαδή, δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για μπάτζετ της νέας περιόδου, αλλά και ούτε για το ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας, που εν πρώτοις δεν σας κρύβω πως θα είναι ο πρωταθλητισμός. Ας τελειώσουν λοιπόν τα μπαράζ, για να δούμε ποιον θα έχουμε βασικό αντίπαλό μας και… βλέπουμε».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πάντως, θα υπάρξει –ως είθισται- στον «γηραιό» σοβαρός σχεδιασμός, με την ομάδα να βρίσκεται και πάλι σε στέρεες βάσεις.

Κατά συνέπεια δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα κανείς, ούτε για το ποιοι θα έρθουν, ούτε ποιοι θα φύγουν. Το σίγουρο είναι πως θα μείνει ο κορμός, που ήδη έχει επιλέξει ο Νίκος Παντέλης.

Σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία, η συνάντηση με τον κόουτς της ομάδας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League, καθώς ο Νίκος Παντέλης ασχολείται με την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας, βοηθώντας ουσιαστικά φίλους του, καθώς η Αθηναϊκή ομάδα  έχει αποχαιρετίσει την Football League

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης στο κλείσιμο της επικοινωνίας, επεσήμανε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία μιας ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό  τονίζοντας:

«Θα ήθελα να επισημάνω πως ο Διαγόρας στην προσπάθεια που θα κάνει να πρωταγωνιστήσει και να πάρει την Κατηγορία, χρειάζεται κοντά του όλο τον κόσμο του νησιού. Πρέπει οι συνθήκες στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, στις εξέδρες να είναι πολύ καλύτερες  από πέρυσι. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια φέτος».