Ετοιμάζεται για τη φιέστα ο Φοίβος

Πέραν της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας χθες για το ταξίδι στην Κέφαλο και το τελευταίο ματς κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Νικαγόρα, ο πρωταθλητής Φοίβος φροντίζει και τα της φιέστας, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα πάει την άλλη Κυριακή 20 Μαΐου, να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα τη φετινή κατάκτηση του τίτλου.

Η  απονομή τιμών από την πλευρά του Φοίβου ξεκινάει  από αύριο στην Κέφαλο. Η Διοίκηση της ομάδας της Κρεμαστής,  αποφάσισε να τιμήσει έναν άνθρωπο που προσέφερε στο Φοίβο, αλλά και στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Πρόκειται για το Δημήτρη Διακογιάννη, ο οποίο προσέφερε πολλά στον Φοίβο την τριετία 1978-1980. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θαυμάσιος σαν χαρακτήρας. Κι επειδή η ιστορία του Φοίβου… γράφει, θα τιμηθεί στην ανάπαυλα του αγώνα στην Κω κόντρα στο Νικαγόρα.

Σε ό,τι αφορά την φιέστα της 20ης Μαΐου, ανακοινώθηκε το πρόγραμμά της το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

-Το ματς της φιέστας είναι  αυτό ανάμεσα στο σημερινό Φοίβο και τη Μικτή ποδοσφαιριστών εν ενεργεία, που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον  πρωταθλητή.

-Την ίδια μέρα, θα γίνουν αγώνες παιδικών ομάδων όλων των κατηγοριών, καθώς είναι γνωστό πως ο Φοίβος είναι ευαισθητοποιημένος αλλά και δραστηριοποιημένος προς την κατεύθυνση αυτή και συνεχίζει να αναδεικνύει ταλέντα από τις υποδομές του.

-Θα υπάρξει επίσης  αγώνας λίγης ώρας, ανάμεσα στον σημερινό Φοίβο και τους παλαίμαχους της ομάδας, που έχουν τιμήσει την ιστορία του συλλόγου.

-Και φυσικά όλα αυτά τα παιχνίδια, θα πλαισιωθούν από την παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων των πολιτιστικών συλλόγων,  όχι μόνο της Κρεμαστής, αλλά και των γύρω χωριών.

-Από πλευράς τιμών, το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως θα δοθεί τιμητική πλακέτα στο Μεγάλο Χορηγό της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΙΣΙΜΟΙΡΗ

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:
Φοίβος – Πρόγραμμα εκδηλώσεων Κυριακή 20 Μαϊου 2018 ώρα 4 μ.μ.
Έναρξη φιέστας
Αγώνες Ακαδημιών Φοίβου
Χοροί από τον Σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
Αγώνας Παλαιμάχων Φοίβου-Φοίβος
Χοροί από την Σχολή της κας Νταλαμάγκα
Αγώνας επίλεκτης ομάδας – Φοίβος
Έναρξη απονομής Πρωταθλήματος (ομιλίες, προσκεκλημένοι, ρίψη πυροτεχνημάτων)
Τελετή λήξης.

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ
Σε ό,τι αφορά τον αυριανό αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η φετινή περίοδος με την κατάκτηση του τίτλου για το Φοίβο, που θα γίνει στο γήπεδο της Κεφάλου κόντρα στον Νικαγόρα, στις 12.30 το μεσημέρι, ο Σάββας Ορφανίδης  αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλά από τα παιδιά που κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος  είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής.