Αδύνατον να συνέβαινε διαφορετικά

Με θετικό πρόσημο, ταυτόχρονα όμως και με την παραδοχή πως οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας ήταν μεγαλύτερες απ’ αυτές που θα αποτυπώσει η τελική βαθμολογία  του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ανεξάρτητα από το  αποτέλεσμα του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΡΑ, ολοκληρώνεται, η σεζόν για την Κατταβιά. 

 Για τους ποδοσφαιριστές της το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει, όπως μαρτυρά ο ελάχιστος αριθμός προπονήσεων που διοργανώθηκαν εσχάτως (πολλοί εργάζονται στις τουριστικές επιχειρήσεις), όχι όμως και για τον Μανώλη Φραντζή και τους συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν να θέσουν από τώρα τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστεί το «οικοδόμημα» της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της ομάδας θα συνεχίζει να την καθοδηγεί από τον πάγκο  (οτιδήποτε άλλο θα συνιστούσε έκπληξη πρώτου μεγέθους) και έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή των παικτών του φετινού βασικού κορμού. 

Η διοίκηση αναμένεται να αποχαιρετήσει τους αθλητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με δείπνο που θα τους παραθέσει.