Το μεγαλύτερο  παράσημο του Διγενή

Γεμάτος όμορφα συναισθήματα, τα οποία του χάρισαν οι συνεργάτες του και το επιτυχημένο έργο της διοίκησής του, αποχαιρετά τον αγαπημένο του Διγενή, ο Μιχάλης Ψύλλου. 

Το προχθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Μαριτσά ήταν το τελευταίο για τον απερχόμενο πρόεδρο των Κοσκινιατών, ο οποίος παραδίδει τη «σκυτάλη» στον Τσαμπίκο Ζαχαρία με τη βεβαιότητα πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αποπνέει υγεία. 

Με δήλωσή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μιχάλης Ψύλλου επιχειρεί έναν σύντομο απολογισμό της διετίας που πέρασε ως «τιμονιέρης» του συλλόγου και ευχαριστεί όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του: 
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..... Έτσι τελείωσε σήμερα (σ.σ. χθες), με την ολοκλήρωση και της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μία όμορφη διετία διοίκησης της ομάδας μας. Ξεκινήσαμε με στόχο την οργάνωση και την σωστή λειτουργία της ομάδας ώστε να έχει υγεία σε όλα τα επίπεδα,  αγωνιστικά, οικονομικά και λειτουργικά. Κάτι που καταλάβαμε ότι το καταφέραμε μέσα από τα λόγια όλων όσων παρακολουθούσαν την πορεία μας αλλά και από όσα μας έλεγαν ακόμα και οι αντίπαλοί μας. Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία μας.

Μέσα από αυτή τη λειτουργία αναπόφευκτο ήταν να έρθει και ΑΝΟΔΟΣ στην Α’ κατηγορία. Εκεί όπου ανήκουμε. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι μαζί μας. Στην συνέχεια πιστεύω ότι κάναμε ό, τι έπρεπε ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε πίσω από όλες τις ομάδες που είχαν δηλώσει ότι πάνε για πρωτάθλημα. Άρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πρωταθλητές των υπολοίπων. Χαχαχαχαχα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον προπονητή μας Σάσα Γιόνοβιτς για τις υπηρεσίες που μας παρείχε και τις επιτυχίες που πετύχαμε και συγχαρητήρια για την ψήφισή του ως του καλύτερου προπονητή της κατηγορίας.

Για το τέλος αφήνω όλα τα παλληκάρια που φόρεσαν και ίδρωσαν τη φανέλα μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Ήταν όλοι μαζί μία οικογένεια πραγματική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της ΕΠΣΔ για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και όλους τους διαιτητές και θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να τους έχει μείνει ως αρνητικό γεγονός.  Τέλος, εύχομαι, για το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου, να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες το μοντέλο διοίκησης του συλλόγου μας. Γιατί είναι μεγάλη υπόθεση να σου λένε οι αντίπαλοι και όχι μόνο, ότι ήμασταν η πιο ηθική και η πιο καθαρή ομάδα της κατηγορίας, αλλά και ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο με τόσο μικρό μπάτζετ. Καλό καλοκαίρι σε όλους».