Μαζί με τον καφέ το δέμα περιείχε και... ηρωίνη!

Επ’ αυτοφώρω την ώρα που παραλάμβανε δέμα που περιείχε περισσότερα από 100 γραμμάρια ηρωίνης από μεταφορική εταιρεία, συνελήφθη 33χρονος από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου!

Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 33χρονου έγινε προχθές το μεσημέρι στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας, εντοπίστηκε δέμα που περιείχε πιθανότατα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.


Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ως παραλήπτης ο 33χρονος και αφού παρέλαβε το δέμα, προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου πραγματοποίησε έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι μέσα σε αυτό και σε πλαστική συσκευασία που περιείχε καφέ, υπήρχε πιθανότατα ποσότητα ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους εκατόν οκτώ γραμμαρίων (108gr).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα  ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην ανάκριση.

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας καθώς και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα, κρατείται καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη  Δευτέρα, οπότε και θα απολογηθεί.