Στη Νίσυρο ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στη Νίσυρο ο διευθυντής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στη Νίσυρο ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 706 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη, πραγματοποίησε χθες, στη Νίσυρο, ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Νίκος Ράπτης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος κ. Δημήτρη Τσουλάτο.

Το σχολείο της Νισύρου, έχει συνολικά πενήντα παιδάκια στο δημοτικό σχολείο και 20 στο νηπιαγωγείο (προνήπια και νήπια).

Σε ανακοίνωσή του ο κος Ράπτης, ευχαρίστησε όλους και όλες τις εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε καλό υπόλοιπο διδακτικού έτους.

Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του, ότι στο επόμενο σχολικό έτος τα παιδιά του νηπιαγωγείου να στεγαστούν σε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον. Τούτο, ήταν θέμα συζήτησης/αιτήματος την προηγούμενη σχολική χρονιά με το δήμαρχο του νησιού, κύριο Κορωναίο Χρυστοφή.

Το ίδιο αίτημα θα γίνει και φέτος, μέσω υπηρεσιακής διαδικασίας, αφού χθες ο Δήμαρχος για λόγους υπηρεσιακούς ήταν εκτός νησιού.

«Πρέπει να γίνει σε όλους μας κατανοητό πως η επένδυση στην εκπαίδευση είναι το κλειδί της προόδου της χώρας μας σε όλους τους τομείς, αυτό γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό στα μικρά μας νησιά» κατέληξε ο κος Ράπτης.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα