Οι Πελοποννήσιοι θα γλεντήσουν στις Καλυθιές

Το υποσχέθηκαν, το πραγματοποιούν και προσκαλούν όλα τα Μέλη και τους φίλους του Συλλόγου  στο ετήσιο παραδοσιακό τους γλέντι. 

Με τον καιρό σύμμαχο, οι φωτιές θα ανάψουν αύριο Κυριακή από νωρίς το πρωί για τις σούβλες και ότι άλλο συνοδεύει αυτή την πρωτοβουλία. Διασκέδαση σαν άλλοτε....τότε που τα γλέντια γίνονταν το μεσημέρι, μετά την εκκλησία...με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων. 

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας δήλωσαν ότι αυτή είναι η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανήμερα την 25η Μαρτίου και εφέτος λόγω των κατανυκτικών ημερών του Πάσχα αναβλήθηκε για να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην εξοχή με σούβλες άφθονο κρασί, χορό και τραγούδι. Το υποσχεθήκαμε στα Μέλη μας και οι υποσχέσεις τηρούνται κατά γράμμα. 

Ο Γιώργος Δαλιάνης στο Κλαρίνο και ο Διαμαντής Ρουμελιώτης στο τραγούδι θα έλθουν από την Τρίπολη,  με  συντροφιά την Ιωάννα Χρυσανθοπούλου  και την ορχήστρα του  Κυριάκου Κωνσταντάκη θα μας ταξιδέψουν σε Μωραΐτικους, Νησιώτικους και Στεριανούς σκοπούς. Ενα πλήρες μενού, απεριόριστο κρασί, Χορός και Τραγούδι, Χαμόγελο και Καλή Διάθεση και το γλέντι θα μείνει αξέχαστο.  

Σας περιμένουμε στο Μοναστήρι του Αη-Γιώργη στο δρόμο απο Καλυθιές προς Ψίνθο.