Φοίβος: Κόβει πρώτος το νήμα στην Κέφαλο

Παίρνει τίτλο σήμερα στην Κέφαλο ο Φοίβος, ολοκληρώνοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, υλοποιώντας τον μεγαλύτερο  του στόχο από εκείνους που είχαν  τεθεί από την αρχή.

Οι φετινοί πρωταθλητές παίζουν σήμερα στην Κω στις 12.30 το μεσημέρι κόντρα στο Νικαγόρα, σ’ ένα ματς που θα έχει και εορταστικό χρώμα. Ο Φοίβος ξεκινώντας ίσως τις τιμές  σε αυτή την δική του γιορτή του ποδοσφαίρου, θα τιμήσει στην ανάπαυλα του σημερινού αγώνα τον Δημήτρη Διακογιάννη, ο οποίος πρόσφερε ποδοσφαιρικά στους πρωταθλητές την τριετία 1978-1980, κάτι που οι άνθρωποι της Κρεμαστής δεν έχουν ξεχάσει.

Όπως έγινε γνωστό η απονομή του Κυπέλλου από την διοργανώτρια ΕΠΣΔ, θα γίνει στους πρωταθλητές την Κυριακή 20 Μαϊου στην φιέστα του γηπέδου Κρεμαστής. 
Παράλληλα θα προσπαθήσουν μέσα από το σημερινό ενενηντάλεπτο να δείξουν πώς γίνεται καλή δουλειά και στις υποδομές .

Ο Σάββας Ορφανίδης θα παρατάξει στον σημερινό αγώνα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει στην ομάδα του  αλλά και στην αποστολή, αρκετούς έμπειρους παίκτες. 

Στη Ρόδο θα μείνουν  για διάφορους λόγους οι Κεφάλας, Μήλιος, Ταφάνι, Παϊζάνος, Φωτεινής, Καλημέρης, Ν. Ορφανίδης, Καρίκης και Τζιβίλογλου. 
Συγκροτήθηκε μια δεκαπενταμελής αποστολή, στην οποία συμμετέχουν αρκετά νέα παιδιά, που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.