Τον παλιό του γνώριμο, Κώστα Καμπούρη, εμπιστεύτηκε ο Απόλλων Καλυθιών

Σ’ έναν δικό τους άνθρωπο, γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, αποφάσισαν να εμπιστευτούν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας. 

Το όνομα του Κώστα Καμπούρη κυκλοφόρησε από την πρώτη στιγμή που η διοίκηση του συλλόγου ενημερώθηκε για την πρόθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη να αποχωρήσει και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές επικύρωσαν τη συμφωνία τους αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Κώστας Καμπούρης επιστρέφει σ’ ένα οικείο περιβάλλον, καθώς στον Απόλλωνα εργάστηκε και στο παρελθόν, ενώ εντός των ημερών θα έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν προχωράει με τους Ατρόμητους

Χωρίς συμφωνία, στην οποία πάντως βρέθηκαν κοντά, ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις των παραγόντων του Απόλλωνα με αυτούς των Ατρόμητων, επί του πλάνου που προέβλεπε τη μετατροπή της ομάδας του Παναγιώτη Ζούνη σε θυγατρική του συλλόγου των Καλυθιών. Όπως φαίνεται, η ιδέα δεν βρήκε σύμφωνο το σύνολο των μελών της διοίκησης και εγκαταλείφθηκε. Ως εκ τούτου, οι Ατρόμητοι θα συνεχίσουν την ανεξάρτητη πορεία τους.