Διάλεξη του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στη Ρόδο

Η μονάδα έρευνας για την ευρωπαϊκή και διεθνή πολιτική του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του πανεπιστημίου Αιγαίου και το τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν διάλεξη με τον καθηγητή του Παντείου πανεπιστημίου και πρώην υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου και εντάσσεται στον κύκλο των σεμιναρίων που διοργανώνουν οι παραπάνω με θέμα την ασφάλεια και τη συνεργασία στη Μεσόγειο.

Ο κύκλος των σεμιναρίων που ξεκίνησαν το Νοέμβριο ολοκληρώνεται και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, καθώς όσοι τα παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από τις γεωπολιτικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και διπλωμάτες ήρθαν στη Ρόδο και μίλησαν στα σεμινάρια αυτά, μεταφέροντας γνώσεις και εμπειρίες μέσα από τη μακρόχρονη πορεία τους και την ενασχόλησή τους με θέματα άμυνας, διπλωματίας και πολιτικής.                         

Β. Μ.