Επαφές του «Ροδίων Άθλησις» στην Αθήνα

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, σε ό,τι αφορά την διαμόρφωση των Ομίλων στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 των ανδρών, στο οποίο θα μετάσχει και φέτος η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις».

Η ομάδα της πόλης μας σαφέστατα και μετά από τις συμμετοχές της σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, επιθυμεί την επίτευξη μεγαλύτερου στόχου, που δεν είναι άλλος από την υλοποίηση της ανόδου στην Α1 , γεγονός που θα ανεβάσει και το επίπεδο του αθλήματος στο νησί μας.

Όπως έγινε γνωστό μέλη της Διοίκησης του βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και είχαν επαφές με την Διοίκηση της Ομοσπονδίας, σε μια προσπάθεια να διερευνηθεί η κατάσταση στην Α2 .Όπως διαμείφθηκε σχετικά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα  με τις συμμετοχές των ομάδων και σαφέστατα τίποτα δεν μπορεί να είναι οριστικό, σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό των Ομίλων.

Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζει την Διοίκηση του «Ροδίων», να τηρεί στάση αναμονής και να μεταθέτει για τον Ιούνιο τις όποιες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. 

Όπως γνωστοποιήθηκε, στις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι επαφές με τον προπονητή Νίκο Τρατσέλα, αλλά θα μπει σε εφαρμογή και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου. Τον πρώτο λόγο φυσικά έχουν οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και στην συνέχεια με βάση τις απαιτήσεις της Κατηγορίας, θα προγραμματισθούν οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. 

Προς το παρόν πάντως, είναι πολύ νωρίς, καθώς κανείς δεν ξέρει πόσες ομάδες τελικά θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ στους άνδρες.