Ο Φοίβος σφράγισε τον τίτλο με μία ακόμη νίκη

Ήταν ματς ρουτίνας για την ομάδα του Φοίβου, ο οποίος είχε ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο για τη φετινή περίοδο.

Η ομάδα της Κρεμαστής  με νεανικό πρόσωπο, κέρδισε προχθές και στην Κέφαλο τον Νικαγόρα με 2-1, ολοκληρώνοντας και τυπικά τη φετινή της πορεία πρωταθλητισμού και προετοιμαζόμενη πλέον για την οργάνωση της φιέστας της 20ης Μαΐου. 

Ήταν ένα αδιάφορο ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που είχαν πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση τους. Κι οι δυο πλευρές έπαιξαν ανοιχτά και δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το β΄ μέρος,  οπότε σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της συνάντησης, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αποδόθηκαν οι  προγραμματισμένες τιμητικές πλακέτες:

Ο  πρωταθλητής Φοίβος τίμησε τον Δημήτρη Διακογιάννη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα του  την τριετία 1978-1980.

Ο Νικαγόρας από την πλευρά του, δια του προέδρου του Σωτήρη Μαραγκού πρόσφερε ανθοδέσμες στον Φοίβο αφ ενός, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Δημήτρη Διακογιάννη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
63' Ο Θεοδοσίου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Χατζησάββα που σούταρε δυνατά. Ο Πέρρος Μ. απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα ήρθε στον Γκινή, που από κοντά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

72' Ο Ζερβός έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κορδιστό, κι αυτός βλέποντας εκτός τον  τερματοφύλακα, με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

73' Ο Χατζησάββας έβγαλε κάθετη πάσα στον Γκινή που από κοντά σημείωσε το τελικό 1-2.

Από το Νικαγόρα πολύ καλοί ήταν οι Κορκής, Ζερβός και Παπαβασιλείου, ενώ από τον Φοίβο άρεσαν περισσότερο οι Γκινής, Χατζησάββας και οι νεαροί Μπούτσκα και Κυρτάσογλου. 

Δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο έργο τους οι Πατσιαούρας, Αλέκος και Καραμούτας. 

Οι ομάδες: 
Νικαγόρας: Πέρρος Μ., Δρόσος, Κουζούκας, Κορκής, Παπαβασιλείου, Ζερβός, Σεβαστάκης, Πέρρος Β., Χαντακάρος, Κορδιστός, Μπίλλης (46΄Κρεμμύδας). 
Φοίβος: Γιαννούλης, Ντουλάι, Μανάκης, Μπούτσκα, Σότα, Κυρτάσογλου, Καραγεωργίου, Θεοδοσίου, Χατζησάββας, Γκινής, Στεφανίδης (55΄Ορφανίδης Κ.)