Δεν ξέφυγαν  από τη μετριότητα ΑΕΡΑ και Κατταβιά

Πήραν από ένα βαθμό (1-1) χθες ΑΕΡΑ και Κατταβιά, σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι  που δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.

Η Κατταβιά ήταν η ομάδα που μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως πήγε στο γήπεδο με έντεκα όλους κι όλους παίκτες. Παίζοντας  ελεύθερα, καθώς είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.

Ο ΑΕΡΑ από την πλευρά του, έπαιξε κι αυτός με ελλείψεις, αλλά όσοι αγωνίσθηκαν έδειξαν αδιαφορία στο παιχνίδι κι έκαναν πολύ εύκολα το λάθος που δεν στοίχισε στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά.

Στο β' μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο κι οι γηπεδούχοι εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά κράτησαν μόνο για ένα λεπτό τη χαρά τους, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση  η Κατταβιά ισοφάρισε σε 1-1 σκορ, με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ  
26' Το δυνατό σουτ του Μαριεττάκη έφυγε λίγο πάνω από τα γκολπόστ του Δαρζέντα.

28' Ο Σιέχ έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά, οι αμυντικοί του ΑΕΡΑ δεν έδιωξαν σωστά την μπάλα που πήγε στον Μήτρου, εκείνος έκανε την προβολή, αλλά ο Δαρζέντας την τελευταία στιγμή έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

64' Ο Πάπα έκλεψε τη μπάλα και μπήκε από αριστερά στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Κοντογεωργάκη κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν για τα δίχτυα, ο Μήτρου στην προσπάθειά του να χρησθεί σκόρερ απεσόβησε το γκολ(!!)

65' Το δυνατό σουτ από καλή θέση του Ποζατζίδη, έφυγε άουτ.

73' Ο Πάπα σούταρε δυνατά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοντογεωργάκη.

82' Ο Λυριστής έκλεψε την μπάλα από λάθος του Σιέχ, πραγματοποίησε παράλληλη σέντρα κι ο Πλύγκος από κοντά σημείωσε το 1-0.

83' Ο Πάπα ήταν ο αποδέκτης της μπάλας από τον Νασόπουλο στην περιοχή και πλάσαρε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από τον ΑΕΡΑ απλά ξεχώρισαν οι Στελλάς και Τσούλλος. Από την Κατταβια κορυφαίος (και του αγώνα) ήταν ο Πάπα ενώ πολύ κοντά του σε απόδοση ήταν ο Αυγέρης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ατσικνούδα, Τσέτσου και Λάζου.

Οι ομάδες:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας (46΄Κοντογεωργάκης), Μαλλιάκας, Δανάς, Στελλάς, Καλογήρου, Τσούλλος, Πλύγκος, Κωσταντινίδης, Μίγκλης, Χάλαρης, Λυριστής.
Κατταβιά: Παπαβεργής, Σιέχ, Πάπα, Κιλασίν Κ., Κιλασίν Χ., Κουμπιάδης, Αυγέρης, Μαριεττάκης,  Ποζατζίδης, Νασόπουλος, Μήτρου.