Περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου: Πρόσωπο της διοργάνωσης η Νικόλ Κυριακοπούλου

Το πρόσωπο που τράβηξε τα βλέμματα με τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών  κατά την πρώτη μέρα του, το Σάββατο, ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου.
 

Η αθλήτρια εκπροσώπησε τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και εγκαινίασε ουσιαστικά το νέο στρώμα του επί κοντώ, το οποίο και αγοράστηκε από τον ΔΟΠΑΡ.

Έτσι, η πρωταθλήτριά μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, πραγματοποίησε ένα άλμα στα 3,80μ., ενώ για τη συνέχεια θα έχει συμμετοχή σε σημαντικές διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς.

Την προσπάθεια της Νικόλ Κυριακοπούλου παρακολούθησε και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που βρέθηκε στο στάδιο του Κορακόνερου και τη βράβευσε μάλιστα για τις σημαντικές επιτυχίες της αλλά και για τον καταλυτικό της ρόλο όσον αφορά στην ανάπτυξη του επί κοντώ στο νησί, μιας και όσο γίνεται πια περισσότερα παιδιά στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 ασχολούνται με το αγώνισμα.

Στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» ήταν και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής που βράβευσε την πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, Καλλιόπη Δακτυλίδη. Χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσοπανάκης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως και ο στρατηγός Γρηγόριος Ρουμάνης, ως νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ.

Μαζί τους ήταν το μέλος του ΔΣ στον ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας.