Πρωταγωνιστές τα παιδιά στο Ροδίων Παιδεία!

Το κλειστό γυμναστήριο του Ροδίων Παιδεία ήταν κατάμεστο το βράδυ της Κυριακής, δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για τη διεξαγωγή του τελικού του 3ου εργασιακού τουρνουά μπάσκετ.

Πολλοί από τους θεατές είχαν πάει στο γήπεδο με τα παιδιά τους όπως και οι περισσότεροι εκ των αθλητών που αγωνίζονταν είχαν τη συμπαράσταση της οικογένειάς τους, με τους νικητές να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους γιους και τις κόρες τους στο παρκέ.

Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, όπως ήταν και οι μικροί cheerleaders του Ροδίων. Το θέαμα με τους λιλιπούτειους χορευτές και χορεύτριες, με τις στολές και τα «πον-πον» τους, ήταν υπέροχο και κέρδισε το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.
 


Τα κοριτσάκια εκτελούσαν τις φιγούρες τους πάντα με το χαμόγελο στα χείλη όμως είχαν μαζί τους και δύο αγόρια, τους «άντρες της παρέας», τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Λάρη Καραγιάννη, οι οποίοι απέδειξαν ότι η μουσική και ο χορός είναι για όλους κι εκφράζουν τους πάντες.

Αμέτρητα «μπράβο» στα παιδιά αλλά και στην προπονήτριά τους, Μαρία Νικολοπούλου, για την πολύ ξεχωριστή νότα που πρόσφεραν τη βραδιά του τελικού.