Προσκλήσεις έκπληξη στη φιέστα του Φοίβου

Στην Κρεμαστή περιμένουν πώς και πώς, τη σημαντική γιορτή που θα κάνει ο Φοίβος την ερχόμενη Κυριακή, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου για την περίοδο 2017-18. 

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη παρά τα στραβοπατήματα, είχαν δυνάμεις, αλλά και ικανότητες, όπως και ποιότητα στις τάξεις τους, για να φτάσουν στο τέλος να πανηγυρίσουν πρώτοι στο νήμα. 

Όπως έγινε γνωστό, όλα θα ξεκινήσουν την Κυριακή από νωρίς το απόγευμα. Μάλιστα, στις 16.00 έχουν προγραμματισθεί να γίνουν αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών του Φοίβου, ο οποίος εξακολουθεί να δουλεύει πολύ στα τμήματα των υποδομών. Τα παιδιά θα αγωνιστούν υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, που επέστρεψαν πρόσφατα από το σεμινάριο στα Σπάτα. 

Θα ακολουθήσουν χοροί από τα μουσικοχορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρόοδος”.

Η σειρά θα δοθεί στους παλαίμαχους του Φοίβου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την νυν ομάδα της Κρεμαστής. Ήδη υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των παλαίμαχων  και δεν αποκλείεται την Κυριακή στην Κρεμαστή, να βρεθεί και ο γνωστός σε όλους από το  SURVIVOR αλλά και από το Ελληνικό Θέατρο και τη σόου μπίζ  Στέλιος Κρητικός, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Φοίβου. 

Και πάλι χορευτικά αμέσως μετά, αυτή τη φορά από τα παιδιά της σχολής χορού “Νταλαμάγκα”. 

Θα ακολουθήσει η συνάντηση της α΄ ομάδας του Φοίβου με ομάδα επίλεκτων, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου της Κρεμαστής. Πιθανότατα, παρόντες θα είναι οι Δράκος, Χατζηκοσμάς, Μαϊλης, Σιέχ, Πομπού, Φαρμακαλής, Τόππος, Καρύδης, Μήτρου, Μαθιός, Δελαπόρτας, Αξιώτης, Κοντόγιαννος και πολλά ακόμα παιδιά,  ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, δεν αποκλείεται στο γήπεδο της Κρεμαστής να βρεθούν ακόμα και οι Λουτριώτης, Λαμάι, Κακαζούκης και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές  από άλλες περιοχές της Ελλάδας, που είναι ακόμα εν ενεργεία και έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Φοίβου.

Θα ακολουθήσει στο τέλος φυσικά, η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή και τα μετάλλια στους παίκτες της ομάδας της Κρεμαστής που συμμετείχαν στη φετινή κατάκτηση του τίτλου στην Α' Κατηγορία.