Για Γ.Σ. και εκλογές αποφασίζουν στον Άρη

Τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα του Άρη θα αρχίσουν να δρομολογούν ουσιαστικά από σήμερα το βράδυ, οπότε και συνεδριάζουν, τα μέλη της διοίκησής του. 

 Οι «κιτρινόμαυροι» θα αποφασίσουν για την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, η οποία θα συγκληθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου προκειμένου όχι μόνο να γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, αλλά και να προγραμματιστούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν, από θέσεις ευθύνης, με τα κοινά του σωματείου. 

Ο σημερινός πρόεδρος, Σάββας Σφυριαλλάς, σκοπεύει να παραμείνει ενεργός, όχι όμως στο ρόλο του επικεφαλής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος Τσαμπίκος Σταυριανός είναι αυτός που δέχεται πιέσεις να τον διαδεχθεί. 

Επιθυμία των ανθρώπων του Άρη είναι να μην χαθεί χρόνος και οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα πορευτεί ο σύλλογος να συμφωνηθούν το συντομότερο, ώστε η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει των διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να τη βρει έτοιμη σε όλους τους τομείς.