Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Αστέρας Μασσάρων

Ίσως στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της των τελευταίων ετών, με την έννοια πως θα κρίνει αν η ομάδα συνεχίσει στο ρότα που χάραξε πέρσι ή θα αναγκαστεί σε πισωγύρισμα, μπήκε χθες ο Αστέρας Μασσάρων. 

Οι ζυμώσεις για την ανάδειξη νέας διοίκησης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η αισιοδοξία πως μέχρι την Κυριακή θα βρεθεί νέο σχήμα δεν λείπει, ωστόσο ουδείς μπορεί να γνωρίζει το εύρος των δυνατοτήτων που θα έχει το Δ.Σ. που θα σχηματιστεί και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να στηρίξει μία πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

Δύο είναι οι κύριες και στην παρούσα φάση ισοδύναμες τάσεις στους κόλπους της ποδοσφαιρικής κοινωνίας των Μασσάρων. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν πως η ομάδα δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από το δικαίωμα της επιστροφής στα σαλόνια, το οποίο κέρδισε και μάλιστα με άνεση μέσα στο γήπεδο, έτσι υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα είναι πιο συνετό να επιλεγεί ο δρόμος της Β’ κατηγορίας. 

Ο ίδιος ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηκώστας θα το σκεφτόταν να συνεχίσει, πάντα όμως με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από παράγοντας που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και θα εγγυηθούν την παρουσία της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα παραμείνει στη διοίκηση, όχι όμως με τη σημερινή ιδιότητά του.