Είναι η Αστυπάλαια η νέα Σαντορίνη;

Είναι η Αστυπάλαια  η νέα Σαντορίνη;

Είναι η Αστυπάλαια η νέα Σαντορίνη;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1137 ΦΟΡΕΣ

Νέες αεροπορικές συνδέσεις με τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και την έναρξη της κρουαζιέρας ανακοίνωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Μαρία Καμπούρη, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας τουριστικής καμπάνιας της Αστυπάλαιας (στην παρουσίαση παρέστη από το Tornos News η συνεργάτις μας κυρία Σοφία Κοντογιάννη).

Ειδικότερα, η κυρία Καμπούρη, ανακοίνωσε ότι τον επόμενο χρόνο η Αστυπάλαια θα συνδέεται και με άλλους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, ενώ φέτος ξεκινάει και η κρουαζιέρα με δύο αφίξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου και στις 24 Αυγούστου, με 600 άτομα ανά άφιξη.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο, επιπλέον επιδίωξη του δήμου, είναι η επέκταση του αεροδρομίου κατά 200 μέτρα, ώστε να είναι κατάλληλο για τη φιλοξενία πτήσεων charter, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω ώθηση στην τουριστική κίνηση του νησιού.

Εξάλλου, η Αστυπάλαια αν και ανήκει διοικητικά στα Δωδεκάνησα, έχει απόλυτα κυκλαδίτικο χαρακτήρα, στοιχείο που μπορεί να την αναδείξει σε νέα Σαντορίνη.

Άλλωστε, το νησί διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές ανάπτυξης αλλά και πλήθος ανεκμετάλλευτων παραλιακών εκτάσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επενδυτές, αναφορικά με την ανέγερση και λειτουργία μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Αστυπάλαια: Προβάλλεται σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία για διακοπές το 2024 χωρίς μαζικό τουρισμό

Γιατί δεν έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε ο δήμος Αστυπάλαιας;

Δήμαρχος Αστυπάλαιας: «Δεν έχουμε ούτε έναν μόνιμο υπάλληλο καθαριότητας»

Κοινοβουλευτική αναφορά- παρέμβαση του Β. Υψηλάντη για μείωση των αντικειμενικών αξιών της Αστυπάλαιας

Τα «Ελεγεία της Οξώπετρας» του Ελύτη βρήκαν τη θέση τους στην Αστυπάλαια

Ν. Κομηνέας: Ο δήμος Αστυπάλαιας δεν έχει γνώση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση

Μέγα πρότζεκτ 2.000 στρεμμάτων στην Αστυπάλαια

Σύμβαση για την ανάδειξη των μονοπατιών της Αστυπάλαιας