Κέρδισαν το στοίχημα  οι εφοριακοί της Ρόδου

Ένα υπέροχο τριήμερο μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητάς τους, πέρασαν περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι στις εφορίες της χώρας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο δικό τους  5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5Χ5 που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer και του Ροδίων Παιδεία. 

 Οι αθλητές των δώδεκα ομάδων που ήρθαν στο νησί (ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού) έπαιξαν ποδόσφαιρο, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της Ρόδου, διασκέδασαν, ενίσχυσαν τους μεταξύ τους δεσμούς και έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, καθώς ο σύλλογος των εργαζόμενων στη ΔΟΥ Ρόδου αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης, διοργανώνοντας τα πάντα στην εντέλεια. 
Τους ανθρώπους του συνοδεύουν οι θερμές ευχαριστίες του συνόλου των φιλοξενούμενων, ενώ το ραντεβού των εφοριακών ανανεώθηκε για του χρόνου στη Χαλκιδική. 
 Στο περιθώριο των αγώνων, τα μέλη των αποστολών δεξιώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου στις Πηγές Καλλιθέας, ο οικοδεσπότης σύλλογος εργαζομένων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητικής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλής, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής. Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και τις τιμητικές βραβεύσεις, το γλέντι άναψε για τα καλά. Η ορχήστρα του Στέφανου Θαρρενού ξεσήκωσε τους πάντες, ενώ το πλέον ζεστό χειροκρότημα κέρδισαν τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου της Λάρδου, τα οποία με τον δάσκαλό τους, Μανώλη Ζερβό, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. 

«Μία υπέροχη βραδιά πέρασαν το Σάββατο, στις Πηγές Καλλιθέας, οι  Έλληνες εφοριακοί»
«Μία υπέροχη βραδιά πέρασαν το Σάββατο, στις Πηγές Καλλιθέας, οι Έλληνες εφοριακοί»

 Στεφανάκης: «Υπέροχο τριήμερο» 
  Κουρασμένο από το ατελείωτο τρέξιμο εντός κι εκτός γηπέδου, ταυτόχρονα όμως και χαμογελαστό, δεδομένου πως το μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε, βρήκε η επομένη της διοργάνωσης τον πρόεδρο των εφοριακών Δωδεκανήσου, Θεοδόση Στεφανάκη. Ο ίδιος δήλωσε στην «Α.Ρ.»:  
  «Είναι ένας θεσμός που θα πρέπει να διατηρηθεί. Κάναμε τα πάντα για να αναδείξουμε τη φιλοξενία, το πάντρεμα του αθλητισμού με τον πολιτισμό, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού μας και τις ομορφιές του. Συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα, σ’ έναν δύσκολο εργασιακό χώρο όπως είναι ο φοροελεγκτικός μηχανισμός, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε καλά. Ο θεσμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, τη δε αξία του υπογραμμίζει η τιμητική και ξεχωριστή παρουσία του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κ. Γιώργου Πιτσιλή. 
  Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης». 

Νικήτρια η Θεσσαλονίκη,  τρίτη η Ρόδος                     
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5.  
Οι Βορειοελλαδίτες φαινόταν εξ αρχής πως είχαν το βάθος και την ποιότητα να κόψουν πρώτοι το νήμα και τα κατάφεραν, επικρατώντας στον ημιτελικό των συναδέλφων τους από τη Ρόδο με 2-0 και στον τελικό του συγκροτήματος της ΠΟΕ-ΔΟΥ με 7-3. 
 Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η οικοδέσποινα και πέρσι πρωταθλήτρια ΔΟΥ Ρόδου, επικρατώντας στον μικρό τελικό της ΔΟΥ Εύβοιας με 3-2. 
 Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός παίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Παιδεία. Αναλυτικά:

 «Αναμνηστικό του Δήμου Ρόδου  χάρισε στον κ. Γιώργο Πιτσιλή  ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος»
«Αναμνηστικό του Δήμου Ρόδου χάρισε στον κ. Γιώργο Πιτσιλή ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος»

Μικρός Τελικός 
ΔΟΥ Ρόδου-ΔΟΥ Εύβοιας, Βοιωτίας 
3-2 

  Τα τέρματα των Διακοναστάση, Ευσταθίου και Γιώργου έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των εφοριακών της Ρόδου. Για τους ηττημένους σκόραρα οι Τσικούνας και Καράμπελας. 
 Τον μικρό τελικό διηύθυναν οι Καραγιάννης και Ζαρίδας, ενώ για λογαριασμό των δύο ομάδων αγωνίστηκαν οι:  
ΔΟΥ Ρόδου: Μπεκιάρης, Γιώργου, Διακοναστάσης, Στεφανάκης, Ευσταθίου, Γεωργάς, Κόκκινος, Καλογερόπουλος, Αναγνωστίδης, Στασινός 
ΔΟΥ Εύβοιας-Βοιωτίας: Μύρκος, Τσικούνας, Τσούμαρης, Αναγνώστου, Λιάσκος, Καράμπελας, Έλληνας, Γεροδήμος, Νίκας, Συρινάκης, Κύρου, Μακρής. 

Μεγάλος τελικός 
ΔΟΥ Θεσσαλονίκης-ΠΟΕ-ΔΟΥ 7-3 

 Ούτε η ομάδα της ΠΟΕ-ΔΟΥ κατάφερε να φρενάρει το έξοχο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, το οποίο «καθάρισε» τον τελικό με χατ τρικ του Κοκκινίδη, δύο τέρματα του Ματσούκη και γκολ των Δαλαμπίρα και Σρδάκα. 
 Για λογαριασμό των φιναλίστ σκόραρε τρις ο Ζαρωτιάδης. 
 Διαιτητής ήταν ο Καραγιάννης, βοηθοί του οι Ζαρίδας και Πλάτσης, ενώ για τους δύο μονομάχους έπαιξαν οι: 
ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής: Δίγκας, Ματσούκης, Σαχπελίδης, Τσούκας, Πάντσιος, Κοκκινίδης, Ματραπάζης, Ζαντόπουλος, Σδράγκας, Κοκκώνης, Δαλαμπίρας, Κελεσίδης 
ΠΟΕ-ΔΟΥ: Νικολής, Μασουρίδης, Κοκορόσκος, Ζαρωτιάδης, Καραγαλάνης, Γακόπουλος, Τσιώνης, Ξυπολιτάς, Μπαϊρακτάρης, Κουσκούλης, Χουνουζίδης, Ψαρρός. 

«Για το πολιτιστικό πρόγραμμα της βραδιάς μερίμνησε  ο αρμόδιος περιφερειακός σύμβουλος,  Κάλλιστος Διακογεωργίου»
«Για το πολιτιστικό πρόγραμμα της βραδιάς μερίμνησε ο αρμόδιος περιφερειακός σύμβουλος, Κάλλιστος Διακογεωργίου»