Νέο στιβικό... πρόσωπο στην Πάτμο

Στην Πάτμο διεξήχθησαν στις 4 Μαΐου οι Αθλητικοί αγώνες στίβου για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων με απόλυτη επιτυχία, γνωστοί περισσότερο ως Kids Athletics.

Η οργάνωση έγινε από την Ε.Α.Σ - Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, τα Δημοτικά Σχολεία Χώρας, Σκάλας & Κάμπου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ξάνθος ο Πάτμιος» και υποστηρίχθηκε από τον τεχνικό σύμβουλο της Ε.Α.Σ, Σάββα Διακονικόλα. 

Χαιρετισμό στους αγώνες απεύθυναν ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου κ. Νικόλας Μίχας  και ο Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γεώργιος Καμίτσης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έφεραν στην …επιφάνεια σημαντικές επιδόσεις των παιδιών που πρώτη φορά πήραν μέρος σε αγώνες, αφού αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός της διοργάνωσης.

Το τμήμα στίβου στην Πάτμο, με προπονητή τον Χαράλαμπο Αγγελακόπουλο, συμμετέχει σε αγώνες εντός και εκτός Δωδεκανήσου επιστρέφοντας με διακρίσεις πρωτόγνωρες για τους αθλητές του νησιού. Στο νησί δεν υπάρχουν οι υποδομές ετήσιας βάσης και οι όποιες διακρίσεις έρχονται μετά από πολλή επιμονή και κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους παρακάτω χορηγούς των αγώνων: 
ΔΗΜΟ ΠΑΤΜΟΥ 
CHRIS HOTEL 
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΖΙΒΑΕΡΙ 
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΤΟΡΙΑ 
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ EGO 
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΤΡΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 
SUPER MARKET A.Β. BΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΑΣ – ΣΚΑΛΑΣ - ΚΑΜΠΟΥ 
ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ναυτιλιακή Εταιρεία Blue Star Ferries διότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει στην Πάτμο τις Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές και Αθλητικές δράσεις.