Παγκορασίδες: Συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη

Το γυναικείο μπάσκετ φαίνεται πως αναπτύσσεται με αξιόλογα βήματα σε όλα τα νησιά που εκπροσωπούνται από ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Ιάλυσος κατέκτησε τον τίτλο στις κορασίδες, η ΕΑΚΑ στις νεανίδες και ο Ιπποκράτης στις παγκορασίδες.

Το πλέον αξιοθαύμαστο είναι πως και οι τρεις δίνουν χώρο και χρόνο στις μικρές τους αθλήτριες ΚΑΙ στο γυναικείο τους τμήμα, προκειμένου να αποκτούν περισσότερες εμπειρίες.

Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο φάιναλ φορ των παγκορασίδων και μάλιστα με ρεκόρ 12-0(!) μέσα στη σεζόν, ο Ιπποκράτης δέχθηκε «βροχή» συγχαρητηρίων.

Ο διοργανωτής του φάιναλ φορ, Ιάλυσος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο  ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, με την παρούσα επιστολή του, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Ιπποκράτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην κατηγορία των Παγκορασίδων.

Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ιπποκράτη, το προπονητικό team αλλά και στις νεαρές αθλήτριες» ενώ η Ακαδημία Καλύμνου αναφέρει από την πλευρά της: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA), με την παρούσα επιστολή, συγχαίρει την ομάδα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Δωδεκανήσου 2017-18 και μάλιστα ως αήττητη.

Επίσης, συγχαίρει και την ομάδα της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ για τη συμμετοχή της στον τελικό, καθώς επίσης και τις ομάδες ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ και ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ για όλη την προσπάθειά τους».