Γιάννης Παπούλης: «Δεν έχω κάτι παραπάνω να δώσω»

Παρελθόν από την ομάδα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του, αποτελεί ο Γιάννης Παπούλης ο οποίος, με επιστολή του, εξηγεί την απόφασή του και ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

«Αγαπητοί φίλοι του ΔΣ,

Όπως σας είχα ενημερώσει και πριν από το final 4 είχα πάρει την απόφαση να παραιτηθώ δηλώνοντας ότι θα πάω την ομάδα μέχρι το τέλος των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Θεωρώ ότι ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και δεν έχω πλέον κάτι παραπάνω να δώσω. Η ανδρική ομάδα του Ηρακλή 2000, παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση στα Δωδεκάνησα, πραγματοποιώντας την καλύτερη έως τώρα πορεία στο ανδρικό πρωτάθλημα, όσα χρόνια αγωνίζεται σε αυτό.

Έπειτα από 7 χρόνια στην ομάδα αυτή και βλέποντας το τεράστιο κενό που υπήρχε στις ακαδημίες, προσπάθησα τα τελευταία 2 χρόνια να στελεχώσω το ανδρικό τμήμα με αθλητές που θα μπορούσαν να προσφέρουν για τα επόμενα χρόνια. Κάνοντας απολογισμό πλέον μπορώ να πω ότι αφήνω μία παρακαταθήκη αθλητών νέων σε ηλικία που μπορούν να στηρίξουν το τμήμα.

Με πολύ μεγάλη χαρά παρακολουθώ και τη ραγδαία ανάπτυξη των ακαδημιών με την άριστη καθοδήγηση του Αποστόλη Γιασεμή και της διοίκησης. Ο σύλλογός μας έχει ιστορία, παρόν και μέλλον κι αυτό μόνο ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των διοικήσεων που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα εσάς για τη στήριξή σας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του αθλητές που είχα κατά τη διάρκεια της θητείας μου και να παρακαλέσω εσάς τα μέλη της τωρινής διοίκησης που τόσα πολλά μας ενώνουν να μην σταματήσετε να βοηθάτε τον Ηρακλή 2000, απ’ όποια θέση και αν είστε.

Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι πάντα ο Ηρακλής 2000 κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου και θα είμαι πάντα ευτυχής να βοηθήσω σε ό,τι και αν μου ζητηθεί.

Με πάρα πολλή αγάπη, λοιπόν, χαιρετώ τον σύλλογο που δημιουργήσαμε πριν από 19 χρόνια και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Coach Παπούλης Γιάννης».