Ημερίδα ενημέρωσης  σε θέματα ΕΠ.ΟΠ. στη Ρόδο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Επαγγελματιών Οπλιτών το Σαββάτο, 19 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ροδινίου «Rodon AE Rodini Conference» στο πάρκο Ροδινίου, Λίνδου 209, Ρόδος.

Στην παραπάνω εκδήλωση θα είναι προσκεκλημένος και θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Γραμματέας σε θέματα Επαγγελματιών Οπλιτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.» και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κος Κυριακόπουλος Σπυρίδων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, η ενημέρωση των μελών μας για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον Επαγγελματία Οπλίτη όλων των Κλάδων – Όπλων της Π.Ε. Ρόδου (οικονομικά – διοικητικά - υπηρεσιακά), καθώς επίσης και για συγκεκριμένες προτάσεις που έχει επεξεργαστεί και θα καταθέσει ενώπιων σας ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. προσκαλεί όλα τα μέλη και λοιπούς συναδέλφους Επαγγελματίες Οπλίτες, να τιμήσουν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση και να θέσουν από κοντά τα ερωτήματά τους, τις προτάσεις τους και τους όποιους προβληματισμούς τους, για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας σε ό,τι αφορά τον θεσμό του Επαγγελματία Οπλίτη.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ…