Το συγκινητικό «αντίο» των μαθητών του ΕΠΑΛ Κω στην Άντυ

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κω, αποχαιρέτησαν σήμερα την φίλη και συμμαθήτρια τους Αντυ Aballos (που σκοτώθηκε σε ατύχημα το Σάββατο το πρωί στο Ψαλίδι).

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν στην Πλατεία Ελευθερίας και σχηματίζοντας έναν κύκλο αλλά και κρατώντας διάφορα πλακάτ έστειλαν το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση, έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα .

Θέμα: “Έγκριση πραγματοποίησης δράσεων στη μνήμη της εκλιπούσης μαθήτριας του ΕΠΑ.Λ. Κω, Άμπαλο Αντριάνας”.

Στην Κω σήμερα, 14-05-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.50 μ.μ., στο γραφείο των καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κω συνήλθε ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, ύστερα από πρόσκληση του διευθυντή, κου Παπανικολάου Φιλίππου και, αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, ασχολήθηκε με το θέμα: “Έγκριση πραγματοποίησης δράσεων στη μνήμη της εκλιπούσης μαθήτριας του ΕΠΑ.Λ. Κω, Άμπαλο Αντριάνας”.

 


Ο σύλλογος, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της μαθήτριας του ΕΠΑ.Λ. Κω Άμπαλο Αντριάνας, που συνέβη το Σάββατο 12-05-2018 λόγω τροχαίου δυστυχήματος, ομόφωνα αποφασίζει να τιμήσει τη μνήμη της με την πραγματοποίηση των εξής δράσεων:

α) Να παραστεί στη κηδεία αντιπροσωπεία της σχολικής κοινότητας και να εκφράσει συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας.

β) Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του ΕΠΑ.Λ. Κω.

γ) Οι σημαίες του σχολείου να κυματίζουν μεσίστιες για όλη την εβδομάδα.

δ) Να φιλοτεχνηθεί από μαθητές του σχολείου πορτρέτο της μαθήτριας σε εμφανές σημείο εξωτερικού τοίχου του κτιρίου του ΕΠΑ.Λ. Κω, όπου και θα αναγραφούν από μαθητές συνθήματα ευαισθητοποίησης στο θέμα της οδικής ασφάλειας.

ε) Την ημέρα της κηδείας, Τετάρτη 16-05-2018, να πραγματοποιηθεί στην αυλή του ΕΠΑ.Λ. Κω φωτογράφηση συμβολικής αναπαράστασης του ονόματος της εκλιπούσης μαθήτριας.

στ) Να δημιουργηθεί πανό με σύνθημα για την οδική ασφάλεια, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στην πορεία αγάπης και ευαισθητοποίησης που θα πραγματοποιήσει η σχολική κοινότητα του ΕΠΑ.Λ. Κω την ημέρα της κηδείας μετά την τέταρτη διδακτική ώρα στο κέντρο της πόλης Κω.

Πηγή: vimatisko.gr