Ελπιδοφόρο το μήνυμα για τον Έλαφο

Ελπιδοφόρο το μήνυμα για τον Έλαφο

Ελπιδοφόρο το μήνυμα για τον Έλαφο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 118 ΦΟΡΕΣ

Οι μικροί του αθλητές πήραν καλές θέσεις στο Τοπικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου και δείχνουν πως το μέλλον τους ανήκει

Στο Τοπικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας μικρών κατηγοριών που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον περιφερειακό δρόμο του «Ζέφυρος» συμμετείχε ο Έλαφος με δέκα συνολικά αθλητές και αθλήτριες.

Οι επιδόσεις των παιδιών ήταν καλές, αναλόγως βεβαίως του πόσο διάστημα είναι μέλη της ομάδας αλλά και της προετοιμασίας τους στις ιδιαίτερες αυτές κατηγορίες.

Καλύτερα πάντως στον συγκεκριμένο αγώνα τα πήγαν τα κορίτσια, αφού κέρδισαν περισσότερα μετάλλια.
Συγκεκριμένα, η Βασιλεία Φωκιανού στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, τόσο στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης όσο και σ’ αυτόν της αντοχής, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, τερματίζοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, αφού υπήρχε κοινή παρουσία με τα αγόρια.

Η Μαρία Αντωνίου κατέλαβε τη 2η θέση στο χρονόμετρο, όμως ήταν άτυχη στον αγώνα αντοχής αφού βρέθηκε στο τελικό σπριντ με τους πρώτους αλλά μια πτώση της στέρησε μια καλύτερη θέση, γι’ αυτό τερμάτισε τελικώς 3η.

Στην ίδια κατηγορία και στον πρώτο της αγώνα, η Μαρία-Ιωάννα Σταματίδη, από απειρία καθαρά δεν μπόρεσε να τερματίσει στο χρονόμετρο. Ο Νικήτας Τριαντενός στα Μίνι Μικρά Αγόρια ήταν σε φοβερή φόρμα αλλά και πολύ άτυχος, αφού κατέλαβε τη 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο. Στον αγώνα αντοχής και συγκεκριμένα στην τρίτη στροφή είχε πτώση και έμεινε μακριά από το γκρουπ των πρώτων, γι’ αυτό ύστερα από πολλή προσπάθεια τερμάτισε 3ος.

Στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Παυλίδης απέδειξε την ανοδική πορεία του και πήρε την 5η θέση στο χρονόμετρο ενώ ήταν 4ος στην αντοχή. Η Ελευθερία Ψωμά στα Μίνι Μικρά Κορίτσια ήταν 5η θέση στο χρονόμετρο όπως και στην αντοχή.

Η Μέλινα Χατζηνικόλα τερμάτισε 10η στο χρονόμετρο και 11η στην αντοχή, ενώ η Αγγελική Σταματίδη στο χρονόμετρο ήταν 13η. Ο Ιωάννης Μονδάνος στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια και συγκεκριμένα στο χρονόμετρο, πήρε την 6η θέση ενώ μετά από καλό αγώνα στην αντοχή και στο τελικό σπριντ τερμάτισε 5ος.
Τέλος, ο Τσαμπίκος Διακοτσαμπής, κατά πολύ βελτιωμένος, ήταν 11ος στο χρονόμετρο και 9ος στην αντοχή

Να σημειωθεί πως, συνοδοί της ομάδος ήταν ο προπονητής Κυριακός Κελεπέρας και η Άννικα Κελεπερα. Ο Έλαφος ευχαριστεί όλους τους γονείς και τους αθλητές των μεγάλων κατηγοριών που βοήθησαν τα μικρά παιδιά στις προσπάθειές τους. Ευχαριστεί επίσης και το ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ για τη χορηγία της τέντας!

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!