Αρχάγγελος ΑΣΚ: Συμμετοχή στο πρωτάθλημα με έδρα το ανοιχτό!

Η κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου δεν είναι το μόνο θέμα το οποίο «τρέχουν» οι άνθρωποι του Αρχάγγελος ΑΣΚ.

Ο σύλλογος είναι καθ’ όλα ενεργός, με τον αριθμό των μικρών παιδιών να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο (αγγίζουν τα εκατό) και μάλιστα να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή όπως Μαλώνα, Μάσσαρι, Κάλαθο μέχρι Γεννάδι (!), και τον Σταμάτη Χατζόπουλο να τα προπονεί ανελλιπώς όλους αυτούς τους μήνες και με πρόγραμμα να συνεχίσει και το καλοκαίρι. 

Η ανταπόκριση των παιδιών, η διάθεση που δείχνουν για δουλειά και βελτίωση, έχουν στρέψει τους διοικούντες τον σύλλογο στην προοπτική να δηλώσουν συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αρχικές συζητήσεις αφορούν σε δημιουργία τμήματος μίνι, ακόμη και παμπαίδων, ενώ ενδέχεται να γίνει και ομάδα παγκορασίδων, αφού υπάρχουν και αρκετά κοριτσάκια τα οποία άρχισαν να ασχολούνται με το άθλημα. 

Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι ότι, εφόσον υλοποιηθεί η σκέψη για δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Τοπικής Επιτροπής, ως έδρα της ομάδας θα δηλωθεί το ανοιχτό γήπεδο της Λειβάδας στον Αρχάγγελο. Αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτο όρο για το σωματείο που θέλει τα παιδιά των ακαδημιών να παίξουν με την πραγματική έννοια του «εντός έδρας», όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Κω, με τα ανοιχτά γήπεδα του Πυλίου και του Ζηπαρίου. 

Ενδεικτικό της σαφούς πρόθεσης να χρησιμοποιηθεί ως έδρα το ανοιχτό της Λειβάδας είναι το προχωρημένο στάδιο επαφών των ανθρώπων της διοίκησης με το Δήμο Ρόδου για βελτιωτικές εργασίες που θα θέσουν κατάλληλη την αθλητική εγκατάσταση για διεξαγωγή αγώνων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έχουν έρθει σε συνεννόηση κι έχουν δεχθεί προφορικές δεσμεύσεις. 

Μάλιστα, οι διοικούντες τον Αρχάγγελο ΑΣΚ ευχαριστούν τόσο τον κ. Στέργο Παρδαλό όσο και τον κ. Αργύρη Αργυρού για τη βοήθεια και συμβολή τους στα θέματα που αφορούν και στην κατασκευή του κλειστού αλλά και στην καταλληλότητα του ανοιχτού γηπέδου.