Καλλιθέα: Οριστικό «τσεκ ιν» για τα μπαράζ ανόδου

Καλλιθέα: Οριστικό «τσεκ ιν» για τα μπαράζ ανόδου

Καλλιθέα: Οριστικό «τσεκ ιν» για τα μπαράζ ανόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλητριών ομάδων ανδρών και γυναικών που έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου στις εθνικές κατηγορίες, τον προσεχή Ιούνιο.

Η Καλλιθέα είναι δεδομένο ότι θα κατέβει στους αγώνες τον επόμενο μήνα και ήδη προετοιμάζεται εντατικά γι’ αυτούς αφού ο μεγάλος της στόχος είναι να προβιβαστεί στη Γ’ εθνική.

Για τον Ιάλυσο και τη γυναικεία του ομάδα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αφ’ ενός δεν υφίσταται ανάλογος στόχος ανόδου και αφ’ ετέρου την περίοδο των αγώνων πολύ λίγες αθλήτριες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως στη θέση του Ιάλυσου έχει κάθε πρόθεση να πάει στα μπαράζ ο νεανικός Ιπποκράτης, δευτεραθλητής Δωδεκανήσου.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Λήγει αύριο (σ.σ. σήμερα) η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων και Παίδων, καθώς και στο ειδικό πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στο ειδικό πρωτάθλημα Ανόδου στη Γ’ Εθνική Ανδρών (2ος Όμιλος).

Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18 Μαΐου (σ.σ. αύριο) στις 13.00 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ. Η κλήρωση για τον Β’ Όμιλο της Α2 Εθνικής Γυναικών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα