Συνεχίζει με  Μανούσογλου ο ΔΙ.ΑΣ.

Τα πάντα έχουν «παγώσει» αυτές τις μέρες στον ΔΙ.Α. που πήρε χωρίς ιδιαίτερο κόπο το τρίποντο με την ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου, ο οποίος παραιτήθηκε της τελευταίας για φέτος υποχρέωσης. 

Η Διοίκηση του ΔΙ. Α. ωστόσο ασχολείται πλέον με το πώς θα οργανωθεί  για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στην οποία στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός.

Προτεραιότητα συνεπώς της διοίκησης  της Κωακής ομάδας, ήταν να συναντηθεί και να μιλήσει με τον αξιόλογο τεχνικό που είχε και δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Μανούσογλου. 

Οι δυο πλευρές είχαν την πρώτη τους επαφή μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και τον αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά και όπως έγινε γνωστό υπάρχει μεταξύ τους μια κατ’ αρχή συμφωνία. 

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ  της ομάδας και ο ΔΙ.ΑΣ. να παρουσιαστεί τη νέα περίοδο πιο δυνατός αλλά και πιο έμπειρος, με την προσθήκη ελάχιστων παικτών, που θα έρθουν από εκτός νησιού. Είναι όμως θέματα που θα απασχολήσουν τους Διοικούντες και τον Γιάννη Μανούσογλου αργότερα, αφού τώρα οι πάντες ασχολούνται με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.