Το βοηθητικό προτεραιότητα στα Μαριτσά

Η ολοκλήρωση του προπονητηρίου στο γήπεδο των Μαριτσών, σε χρόνο που θα επιτρέψει στην ομάδα να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της προετοιμασίας της, είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης του Ηρακλή.

 Η μελέτη, η οποία προβλέπει την ενοποίηση του 5Χ5 με το παρακείμενο βοηθητικό, είναι έτοιμη, όπως διαβεβαίωσε προ ολίγων εβδομάδων ο πρόεδρος της κοινότητας, Μόσχος Ζερβός, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητούν περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, με την προσδοκία οι διαδικασίες να «ξεκλειδώσουν» άμεσα και οι μήνες του καλοκαιριού να αφιερωθούν στην υλοποίηση του έργου.

  Οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν όπου χρειαστεί, όπως το έπραξαν ήδη σε ουκ ολίγες περιπτώσεις που αφορούσαν στο κεντρικό γήπεδο.  Αρκετές εργασίες φέρουν τη δική τους «υπογραφή», με τη διοίκηση να ευχαριστεί για την προσφορά τους και την προσωπική εργασία τους τους Θεοδόση, Μπακαλούμα, Μιχάλη Μπακαρή, Γιώργο Παπαδημήτρη του Ελευθερίου, Τσαμπίκο Παπαδημήτρη, Φιλήμονα Ρούσσο, καθώς και τον προπονητή Κώστα Πάττα.

  Το τοπίο γύρω από το μέλλον της συνεργασίας του Ηρακλή με τον τελευταίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά εντός των επόμενων ημερών. Η διοίκηση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη από τη δουλειά του και θα του προτείνει να συνεχίσει για άλλη μία σεζόν.