Μαθητές του «Ροδίων Παιδεία» διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» 2018 ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών του Γυμνασίου. 

Οι διαγωνισμοί αυτοί διεξήχθηκαν με την ευθύνη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση. Στους διαγωνισμούς αυτούς βραβεύονται οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ για κάθε τάξη του του Γυμνασίου. Στους φετινούς διαγωνισμούς πρώτευσαν τέσσερις μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης, μαθητής της Α΄ τάξης κατέλαβε 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ. Ο Γεώργιος Κοντός, μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου απέσπασε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σαράντα πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Γεώργιος Παπαζαχαρίου μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου κατέλαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους είκοσι πρώτους μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης, η Ζωή Δανά, μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου απέσπασε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ. 

«Οι διακρίσεις αυτές των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια της Ελλάδας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Ροδίων Παιδεία».