Ροδίτικη... παροικία στα Χανιά

Δύο σπουδαίες κυρίες των αλμάτων, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Βούλα Παπαχρήστου θα είναι παρούσες στο μίτινγκ "Χανιά 2018", που διοργανώνει ο σύλλογος «Ελευθέριος Βενιζέλος», αύριο στο στάδιο "Έλενα Βενιζέλου" στα Χανιά. 

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη διοργάνωση και ευελπιστεί να αφήσει το στίγμα της. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,64 μ. στη διάρκεια του Diamond League στην Ντόχα και θεωρεί πως στα Χανιά, θα μπορέσει να ανέβει ακόμη υψηλότερα.

Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζουν ακόμη οι Ελένη Πόλακ, Κατερίνα Βαγενά και Στέλλα Λεδάκη. 

Ιδιαίτερα γνώριμο είναι για τη Βούλα Παπαχρήστου το στάδιο των Χανίων, στο οποίο έχει αγωνιστεί με επιτυχία, πολλές φορές στο παρελθόν. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, πριν λίγες ημέρες έκανε στο διασυλλογικό την πρώτη της παρουσία στο τριπλούν, όπου με τη βοήθεια του ανέμου πέτυχε 14,34 μέτρα.

Στα Χανιά, στον πρώτο δυνατό της αγώνα στη σεζόν, ευελπιστεί να βρει ένα μεγάλο άλμα, που θα την βάλει από νωρίς ψηλά στην κατάταξη της Ευρώπης.

Η κορασίδα Σπυριδούλα Καρύδη έχει ήδη πετύχει πανελλήνια ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο με 13,11 μ. , στο σχολικό πρωτάθλημα, επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει στα Χανιά. Στο τριπλούν ξεχωρίζει ακόμη η Χριστίνα Αλβερτσιάν.

Στους αγώνες αυτούς, εκτός από τη Νικόλ Κυριακοπούλου, τον ΑΓΕΣ Κάμειρος θα εκπροσωπήσει η Νεφέλη Ράμμου στα 100μ. μ’ εμπόδια αλλά και ο Δημήτρης Καραγιάννης στο επί κοντώ. Παρουσία θα έχουν επίσης, από ροδίτικης πλευράς, με τα χρώματα του Διαγόρα στα 100μ. μ’ εμπόδια, η Σμαραγδή Μωραΐτη και η Νικολέτα Κουτή.