Σε αναμονή και με τα προβλήματα της εποχής ο Άγιος Ισίδωρος

Σε αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, βρίσκεται η ομάδα του Αγίου Ισιδώρου, που συνεχίζει ωστόσο την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα μπαράζ ανόδου με τον Καλυμνιακό.

Σύμφωνα με «ψιθύρους» η ανακοίνωση της απόφασης αναμενόταν μέσα στην εβδομάδα, αλλά φτάσαμε στην Παρασκευή κι ακόμα δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Ίσως αυτό να γίνει ακόμα και σήμερα, αλλιώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν, με την ελπίδα, να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο τα προβλήματα για τον προπονητή Σταμάτη Κουρδουνάκη αυξήθηκαν, καθώς το άνοιγμα της καλοκαιρινής σεζόν, δεν επιτρέπει σε μερικούς ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν συστηματικά τις προπονήσεις.

Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με τους δύο φαντάρους της ομάδας, Μιχάλη Γεωργαλλή και Παρασκευά Διακοπαρασκευά, που είναι άγνωστο αν θα εξασφαλίσουν άδεια τις ημέρες των παιχνιδιών.

Περνώντας στο διοικητικό κομάτι, η θητεία της νυν διοίκησης λήγει και όπως έγινε γνωστό μέσα στον Ιούνιο θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση, όπου μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο πρόεδρος, Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς, όπως έχει κάνει ήδη γνωστό στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, προτίθεται να μην θέσει υποψηφιότητα, καθώς μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς, θα ήθελε να ξεκουραστεί. Αφήνει βέβαια κάποιο «παράθυρο» ανοικτό, υποσχόμενος αν χρειαθεί να βοηθήσει από άλλο πόστο.