Απόλλων Καλυθιών: Συνεχίζουν να το ψάχνουν για θυγατρική

Την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να διερευνούν τις δυνατότητες δημιουργίας  θυγατρικής ομάδας, η οποία θα βοηθήσει, μέσω της συμμετοχής της στα πρωταθλήματα είτε της Β’, είτε της Γ’ κατηγορίας, τα ταλέντα της ακαδημίας του συλλόγου, επιβεβαίωσαν το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασής τους, οι παράγοντες του Απόλλωνα Καλυθιών.  

 Το «ναυάγιο» της τελευταίας στιγμής με τους Ατρόμητους του Παναγιώτη Ζούνη δεν πτόησε τους Καλυθενούς, οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον αναπτυξιακό μηχανισμό τους και να τον καταστήσουν πιο αποτελεσματικό για τις μελλοντικές ανάγκες της ανδρικής ομάδας τους.

 Ταυτόχρονα, μία πρώτη συζήτηση έγινε και για τα ζητήματα που αφορούν στον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι διοίκηση αποφάσισε να διατηρήσει το μπάτζετ στα ίδια επίπεδα με αυτά της φετινής σεζόν, ενώ ο προπονητής, Κώστας Καμπούρης, θα αρχίσει να μαθαίνει τα πρώτα νέα, σχετικά με τις ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές, στις αρχές του επόμενου μήνα.