Άρης Αρχαγγέλου: Έκλεισε εκκρεμότητες, αποχαιρέτησε Χατζηλιόντα

Για τις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας προγραμματίστηκε η συνεδρίαση των μελών της διοίκησης του Άρη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η αποτίμηση των πεπραγμένων της φετινής χρονιάς και θα οριστεί η ημερομηνία διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 

 Η πρώτη προεργασία έγινε προχθές το απόγευμα, με την ευκαιρία της τελευταίας συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο του Αρχαγγέλου. Στο περιθώριό της τακτοποιήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες είχαν μείνει, διερευνήθηκαν προθέσεις και εντέλει, ανταλλάχθηκαν ευχές για καλό καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα δεν πρόκειται να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» είναι ο Ανδρέας Χατζηλιόντας. Ο 31χρονος μέσος φέρεται να ζήτησε την ελευθέρα του, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.  

Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να προσέλθουν στην επικείμενη Γενική Συνέλευση έτοιμοι να παρουσιάσουν μία απόλυτα ξεκάθαρη και νοικοκυρεμένη εικόνα για το σύνολο των θεμάτων του συλλόγου, ανάμεσά τους και για το αγωνιστικό, το οποίο θα περιγράψει και η τεχνική έκθεση που ζητήθηκε από τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη.