Ελάχιστες διαρροές στον ΔΙ.ΑΣ.

Ελάχιστες διαρροές στον ΔΙ.ΑΣ.

Ελάχιστες διαρροές στον ΔΙ.ΑΣ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 82 ΦΟΡΕΣ

Προέχει πρώτα η διοικητική ισορροπία καθώς έκλεισε η διετία Μαυρίδη

Ο ΔΙ.ΑΣ. ανασυντάσσεται σιγά σιγά προκειμένου να είναι έτοιμος τη νέα περίοδο και να κυνηγήσει τον τίτλο στην Α΄ Κατηγορία, που δεν μπόρεσε να πάρει φέτος.

Είναι γνωστό πως αλλιώς «στήθηκε» η ομάδα στο ξεκίνημα της περιόδου κι αλλιώς εξελίχθηκε η κατάσταση στην συνέχεια, με την ομάδα της Κω να κυνηγάει τον Φοίβο και την κατάκτηση του τίτλου.

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας, είναι να υπάρξει στιβαρή Διοικητική αρχή. Αυτή είναι η δεύτερη σαιζόν του κ. Μαυρίδη, ο οποίος αποχώρησε κάποια στιγμή για επαγγελματικούς λόγους και τη θέση του προέδρου πήρε ο κ. Πλατελλας.

Θα γίνει δηλαδή σε ημερομηνία που θα ορισθεί Γενική Συνέλευση, στην οποία θα αναδειχθεί νέα διοίκηση, τα μέλη της οποίας θα προέρχονται τα περισσότερα από το νυν ΔΣ.

Φυσικά εκείνο που θα επακολουθήσει είναι μια νέα συμφωνία με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Μανούσογλου, ο οποίος επειδή ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, παραμένει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας όπως ήδη εχει συζητηθεί, πλην συγκλονιστικού απροόπτου.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, δεν θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα στο έμψυχο υλικό της. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά:

Ο Θωνιάτης θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ ο Πης για επαγγελματικούς λόγους, περισσότερο, οδεύει προς την ΑΕ Κω.

Υπάρχει επίσης μια εκκρεμότητα, με παίκτες που δεν είχαν πέρυσι μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπως είναι οι Καράλιαμης, Συνεσίου, Μιαούδης και άλλοι, που δεν αποκλείεται να αλλάξουν «στρατόπεδο» και να πάνε κι αυτοί στην ΑΕ Κω, για να συναντήσουν εκεί τον Γιώργο Σταμάτη, που τους γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στον Αντίμαχο.

Όλα όμως θα κριθούν από τη Γενική Συνέλευση, η οποία είναι η πρώτη προτεραιότητα των ανθρώπων του ΔΙ.Α.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους