Σειρά επιτυχιών για τους μηχανικούς της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Δωδεκανήσου

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η φιλελεύθερη παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) στις εκλογές του ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων με ποσοστό 16,32% μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018.

Θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια τον συνάδελφο Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Αναστάσιο Παπαλεξανδράτο από την Κω, για την εκλογή του στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων. Η παράταξή μας, πέτυχε ιδιαίτερα υψηλα ποσοστά στα Δωδεκάνησα και ανέδειξε τον εκπρόσωπό μας με ποσοστό 56,25%, από τα υψηλότερα στη χώρα.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τους συναδέλφους μηχανικούς κ.κ. Κουτσούκο Μιχαήλ, Γιαννακόπουλο Ανδρέα και Τζαγκαράκη Γεώργιο για την εκλογή τους στην ΔΗΜ.Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. 

Η παρουσία των μηχανικών στα κοινά είναι ένα μήνυμα ελπιδοφόρο, αφού η ανάπτυξή είναι η μόνη λύση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Είναι σαφές ότι πραγματική ανάπτυξη χωρίς μηχανικούς δεν γίνεται να υπάρξει.

Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) πρέπει να είναι ο βασικός πυλώνας της Νέας Δημοκρατίας, σε θέματα έργων υποδομής και ανάπτυξης στη μελλοντική διακυβέρνηση της χώρας.