Τρομάζει το κόστος,  πρόταση για δύο ομίλους στην Α' κατηγορία!

Ιδιαίτερα σκεπτικοί εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ορφέα απέναντι στα δεδομένα που διαμορφώνονται ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

Η προοπτική των έξι ταξιδιών στα νησιά, στα οποία πιθανώς να υποχρεωθούν οι ροδίτικες ομάδες (ΔΙ.ΑΣ., ΑΕ Κως, Ποσειδών Καρπάθου, πιθανώς δε Δόξα Καρδάμαινας, Καλυμνιακός και Τήλος), τρομάζει ως προς το κόστος, σε σημείο που να έχει ανοίξει συζήτηση ακόμα και για το κατά πόσο θα ήταν πιο φρόνιμο η ομάδα να παραμείνει στη Β’ κατηγορία! 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με άλλα σωματεία, μαζί με τα οποία είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν πρόταση στην ΕΠΣΔ, για το «σπάσιμο» της Α’ κατηγορίας σε δύο ομίλους, πάντα εφόσον το σενάριο των έξι μετακινήσεων επιβεβαιωθεί. 

Τα παραπάνω τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου, τα οποία ενέκριναν ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό της φετινής σεζόν.  Σημειώνεται, πως η συζήτηση με τον προπονητή Γρηγόρη Σαρρή θα γίνει προς το τέλος του μήνα.