Αλλάζει πρόσωπο ο Αστέρας Παστίδας

Αλλάζει πρόσωπο ο Αστέρας Παστίδας

Αλλάζει πρόσωπο ο Αστέρας Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Λενιού: «Στόχος ο τίτλος και η επιστροφή αλλά και παραμονή του Αστέρα στην Α΄ Κατηγορία»

Στην Παστίδα η λύση υπάρχει στον Διοικητικό τομέα. Την ερχόμενη Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση του Αστέρα, θα υπάρξει πρόταση ανάληψης της Διοίκησης από μια δεκαμελή ομάδα, της οποίας το σώμα δεν είναι ακόμα έτοιμο, αλλά πολύ σύντομα άπαντες θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τον σχεδιασμό τους και τον προγραμματισμό τους με ένα και μοναδικό σκοπό:

-Την άνοδο του Αστέρα στην Α΄ Κατηγορία και την παραμονή του εκεί.

Τα νήματα σε αυτή την προσπάθεια κινεί ο Μιχάλης Λενιού, ο οποίος –όπως τονίζει ο ίδιος- επιστρέφει στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστής. Αναφερόμενος στο γεγονός της Διοικητικής αλλαγής τόνισε:

«Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε τον Αστέρα υγιές σωματείο. Θέλουμε να αναλάβουμε τη Διοίκηση του συλλόγου και να τον οδηγήσουμε στην κατάκτηση του τίτλου στη Β΄ Κατηγορία και στην παραμονή του στην Α΄. Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει ο τρόπος, αφού ο Αστέρας διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για τις υποδομές του.

Η Παστίδα εξακολουθεί να αναδεικνύει ταλέντα κι αυτό είναι γνωστό. Με τις καλά δουλεμένες υποδομές της ομάδας και χωρίς παίκτες που να χρεώνουν το σύλλογο, μπορούμε να το πετύχουμε. Θα εκμεταλλευτούμε την έδρα της ομάδας και τον κόσμο που πάντα αγαπάει τον Αστέρα. Βρεθήκαμε λοιπόν μια ομάδα δέκα ανθρώπων, που είναι σε καλή κατάσταση οικονομικά και είπαμε να κάνουμε αυτήν την κίνηση με κάθε νόμιμο τρόπο, τη Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά μας, δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις. Όπως προείπα, τη βάση θα την αποτελέσουν τα νέα παιδιά της ομάδας και θα γίνει μια προσθήκη 4-5 έμπειρων παικτών μόνο, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά εμένα, θα είμαι ποδοσφαιριστής. Ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, θα βγουν στην Γενική Συνέλευση».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!