Αλλάζει πρόσωπο ο Αστέρας Παστίδας

Στην Παστίδα η λύση υπάρχει στον Διοικητικό τομέα. Την ερχόμενη Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση του Αστέρα, θα υπάρξει πρόταση ανάληψης της Διοίκησης από μια δεκαμελή ομάδα, της οποίας το σώμα δεν είναι ακόμα έτοιμο, αλλά πολύ σύντομα άπαντες  θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τον σχεδιασμό τους και τον προγραμματισμό τους με ένα και μοναδικό σκοπό:

-Την άνοδο του Αστέρα στην Α΄ Κατηγορία και την παραμονή του εκεί.

Τα νήματα σε αυτή την προσπάθεια κινεί ο Μιχάλης Λενιού, ο οποίος –όπως τονίζει ο ίδιος- επιστρέφει στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστής. Αναφερόμενος στο γεγονός της Διοικητικής αλλαγής τόνισε:

«Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε τον Αστέρα υγιές σωματείο. Θέλουμε να αναλάβουμε τη Διοίκηση του συλλόγου και να τον οδηγήσουμε στην  κατάκτηση του τίτλου στη Β΄ Κατηγορία και στην παραμονή του στην Α΄. Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει ο τρόπος, αφού ο Αστέρας διακρίνεται εδώ  και πολλά χρόνια για τις υποδομές του.

Η Παστίδα εξακολουθεί να αναδεικνύει ταλέντα κι αυτό είναι γνωστό. Με τις καλά δουλεμένες υποδομές της ομάδας και χωρίς παίκτες που να χρεώνουν το σύλλογο, μπορούμε να το πετύχουμε. Θα εκμεταλλευτούμε την έδρα της ομάδας και τον κόσμο που πάντα αγαπάει τον Αστέρα. Βρεθήκαμε λοιπόν μια ομάδα δέκα ανθρώπων, που είναι σε καλή κατάσταση οικονομικά και είπαμε να κάνουμε αυτήν την κίνηση με κάθε νόμιμο τρόπο, τη Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά μας, δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις. Όπως προείπα, τη βάση θα την αποτελέσουν τα νέα παιδιά της ομάδας και θα γίνει μια προσθήκη 4-5 έμπειρων παικτών μόνο, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά εμένα, θα είμαι ποδοσφαιριστής. Ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, θα βγουν στην Γενική Συνέλευση».