Συνεδριάζει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Συνεδριάζει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Συνεδριάζει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Με αρκετά “φορτωμένη” ημερήσια διάταξη συνεδριάζει, την ερχόμενη Τρίτη στις 7:00 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τα τρέχοντα θέματα του Δήμου που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση και για τα οποία το Σώμα θα κληθεί να δώσει την έγκρισή του είναι... πάνω από εκατό!

Ανάμεσα στα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση εκτέλεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων και εφαρμογές Smart cities, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο.

Επίσης, το Σώμα καλείται να εγκρίνει την πρόσληψη ναυαγοσωστών για τις κοσμικές παραλίες του νησιού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Ένα ακόμη θέμα που θα εξεταστεί είναι η τροποποίηση σύστασης επιτροπής για την καταγραφή της υπαίθριας διαφήμισης και της σύνταξης κανονισμού διαχείρισης διαφημιστικών ζητημάτων.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο