Χώρισαν οι δρόμοι «Ροδίων Άθλησις» και Τρατσέλα!

Δεν απέδωσε καρπούς τελικά η συνάντηση της Διοίκησης του «Ροδίων Αθλησις» με τον προπονητή Νίκο Τρατσέλα.

Οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο Ροδίτικος σύλλογος βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση νέου τεχνικού της ομάδας.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Διοίκηση για την αρνητική εξέλιξη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και μιας περιόδου χαλάρωσης για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.

Μετά την έκθεση του κ. Νίκου Τρατσέλα για τον αγωνιστικό απολογισμό τόσο της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της διετίας 2016-2018 κατά την οποία βρίσκονταν «στο τιμόνι της ομάδας», η διετία κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Την περίοδο 2016-17, η ομάδα κατάκτησε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συμμετέχοντας στα μπαράζ ανόδου για την Α1 ενώ την περίοδο 2017-18, η ομάδα κατέκτησε ξανά την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (πίσω από την ΑΕΚ η οποία ανέβηκε στην Α1), συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στα μπαράζ για την Α1 και «κλείδωσε μαθηματικά» τη 2η θέση τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων για αγωνιστικά θέματα, αποφασίστηκε και από τις δυο πλευρές να μην ξεκινήσουν συζητήσεις για τη νέα χρονιά καθώς προσωπικοί λόγοι του κ. Τρατσέλα δεν το επιτρέπουν τη δεδομένη περίοδο.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Τρατσέλα για την άψογη συνεργασία αυτά τα δυο χρόνια τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επαναδραστηριοποίηση του μετά από αρκετά χρόνια συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη διετία του σωματείου μας η οποία θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στη ιστορία.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του δεν παρέκκλιναν από την φιλοσοφία του σωματείου μας και αυτό μας τιμά.

Εις το επανιδείν!»