Θανατηφόρο δυστύχημα στη Κω χθες το μεσημέρι

Σοβαρό τροχαίο με τρία εμπλεκόμενα οχήματα στη μεγάλη στροφή στις Πόρτες λίγο πριν την ευθεία προς Lafarge στην Αντιμάχεια Κω και σημειώθηκε χθες γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία οχήματα, το ένα ΙΧ (κόκκινου χρώματος) στο οποίο επέβαινε ένας εργαζόμενος, ο οποίος επέστρεφε από την υπηρεσία του κατέβαινε από Αντιμάχεια, το δεύτερο (λευκό) ενοικιαζόμενο, το οποίο ανέβαινε προς Αντιμάχεια (με το οποίο συγκρούστηκε το πρώτο) και ένα τρίτο, το οποίο επίσης ανέβαινε προς Αντιμάχεια (ακολουθούσε το ενοικιαζόμενο και χτυπήθηκε επίσης από το πρώτο όχημα κατά την περιστροφή του όταν συγκρούστηκε με το δεύτερο όχημα).

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο της Med home Hippocrates, το οποίο παρέλαβε τον οδηγό του πρώτου οχήματος και την τουρίστρια συνοδηγό στο ενοικιαζόμενο (με κατάγματα και οι δύο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση επιπλέον η κοπέλα) διακομίζοντάς τους στο Νοσοκομείο (σ.σ. όπως έγινε γνωστό η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της).

Στην συνέχεια έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ενοικιαζομένου, ο οποίος επίσης φέρει πολλαπλά κατάγματα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομική δύναμη από το ΑΤ Ηρακλειδών και το τμήμα τροχαίας έκλεισαν το δρόμο και η κυκλοφορία προς Αντιμάχεια διεξάγετο – μέχρι τον απεγκλωβισμό και την διακομιδή των τραυματιών- μέσω Μαστιχαρίου.